Cum să faceți liste de lectură

Ne-am gândit că un tutorial pentru crearea listelor de lectură este necesar oricărui nou utilizator, așa că ne-am pus pe treabă. Listele le puteți folosi după cum doriți: să aveți toate operele unui scriitor la un loc, să țineți socoteala a ceea ce ați cumpărat și ceea ce vă mai doriți, să grupați cărțile după un anume subiect, etc. Sau le puteți folosi la concursurile noastre online. 🙂1. Primul pas este să vă logați. Dacă nu aveți cont, este necesar să vă creați unul.


2. Apoi de pe prima pagină un click pe numele de utilizator. 


3. În contul de utilizator intrați în dreapta sus pe “Express Lists”.

 

 


4. Dați click pe “Lista noua”. 

 


5. Îi dați un titlu și bifați căsuța “Publică”. Asta pentru ca lista voastră să fie vizibilă oricărui utilizator. În cazul în care doriți o listă doar pentru voi, lăsați căsuța nebifată și lista va fi privată.

 

 


6. Lista a fost creată și puteți adăuga cărți în ea. Căutați cărțile care vă plac și aveți un buton de “Adaugă în listă”. 


7. Intrând din nou în contul vostru de utilizator, găsiți linkul pentru lista voastră, pe care îl puteți publica pe facebook sau pe unde mai organizăm noi concursuri de acest gen. De asemenea puteți să vă mutați cărțile din listă în ordinea pe care o preferați cu ajutorul săgețelelor. Spor la făcut liste! 🙂

 

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *