Cum dezvoltăm imaginația celor mici

Prin lectură, desigur. :)Am selectat mai jos 6 titluri de la editura Bloomsbury, care sunt însoțite de ilustrații minunate, povești cu morale pe înțelesul celor mici și care deschid apetitul spre lumi nemaivăzute.

1.  Un băiețel descoperă o mașină de scris și nu știe ce este. O carte cu imagini despre inspirație și dragul de a spune povești, despre curiozitatea în lumea copiilor.2. Povestea unui iepuraș năzdrăvan care iubește cărțile atât de mult încât le fură. Acest lucru se schimbă în momentul în care descoperă locurile magice numite librării.3. Franklin adoră să își petrească timpul visând și cu capul în nori, însă îl cunoaște pe Scruffy, un cățel care îi va distrage atenția de la aceste activități. O poveste care celebrează prietenia și imaginația.4. Un mod diferit și foarte creativ de a-i învăța pe cei mici să citească ceasul. Conține un twist intersant de personaje și rime clasice.5. Povestea premiată a unui cățel jucăuș și zgomotos care nu vrea să meargă la culcare.6. Izzy este întotdeauna agitată, năzdrăvană și foarte curioasă. Astfel că atunci când ajunge la Zoo este avertizată să se comporte frumos, să nu se furișeze pe lângă grup și mai ales niciodată, niciodată să nu gâdile un tigru. Să aflăm ce se întâmplă după ce Izzy nu ține cont de sfaturile primite.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *