Cum caut?

Căutați online și/sau cu ajutorul nostru!

Dacă vi se pare mai simplu, sunați-ne sau dați clic în stânga jos pe Asistența Live și găsim noi orice carte sau film aveți nevoie.   021 569 72 76 0735 531 939 (Vodafone)0744 325 215 (Orange)De asemenea vă stăm la dispoziție pentru a vă face recomandări pe un anumit subiect care vă interesează, de exemplu: ‘cărți de copii în limba germană, 7-8 ani’ , ‘cursuri audio îmbunătățire pronunție’, ‘cărți EPSO, LSAT, GMAT’ etc.Din aceeași categorie secțiunea ‘Cum cumpăr?’


Motorul nostru de căutare funcționează foarte asemănător cu motoarele de căutare web și folosește o sintaxă de căutare aproape identică. Deoarece descrierile cărților sunt în limba engleză, germană, spaniolă, franceză,  căutările trebuiesc deasemenea efectuate în aceste limbi.Termenii introduși de dvs. vor fi identificați în întreaga descriere a cărții: titlu, subtitlu, autori, recenzii, texte descriptive, editură, ISBN etc. Motorul nostru de căutare afișează rezultatele care conțin toate cuvintele din expresia căutată, oriunde ar fi acestea în descrierea unei cărți.Pentru a vă fi mai ușor puteți selecta categoria dorită!

 

Nu aţi găsit ce căutaţi? Sau vă interesează cărţi în orice altă limbă? Sunaţi-ne, scrieţi-ne şi vă vom contacta noi în maxim 24 de ore.

contact@books-express.ro  021 569.72.76  •  0735 531.939  •  0744 325.215

Sfaturi utile

Dacă titlul cărții pe care o căutați este format din cuvinte comune este foarte posibil ca motorul de căutare să returneze foarte multe rezultate. Pentru a evita această situație folosiți în termenii de căutare și numele autorului. De exemplu:

room donoghue

pentru a găsi romanul Room de Emma Donoghue. O căutare numai după cuvântul room ar returna foarte multe rezultate deoarece este un substantiv folosit foarte des.Caută ISBNDacă știți exact carte pe care o căutăti, numărul unic de identificare vă va ajuta să o găsiți mai ușor, introduceți pur și simplu în căsuța de căutare sau direct în browser. Sortare Categorii. Filtre  

Sintaxă de căutare

Căutare expresie exactă

Pentru a lista numai cărțile ce conțin în descriere o anumită expresie exactă scrieți expresia respectivă între ghilimele duble. De exemplu:

"lord of the rings"

 

Operatorul SAU

Implicit motorul de căutare retunează rezultatele ce conțin toți termenii din expresia căutată. Pentru a afișa rezultate ce conțin oricare dintre termenii căutați folosiți operatorul | (bară verticală) între termenii respectivi.De exemplu:

dermatology | gynaecology

va returna cărțile ce conțin în descriere cel puțin unul din cuvintele dermatology sau gynaecology, iar dacă sunteți în secțiunea film filmele care conțin unul dintre cele două cuvinte.

Operator proximitate

Pentru a găsi cărțile ce conțin în descriere anumite cuvinte folosite aproiat unul de altul puteți folosi operatorul de proximitate, adică scrieți cuvintele dorite între ghilimele duble urmate imediat de caracterul ~ (tildă) și numărul maxim de cuvinte care se pot afla între termenii căutați. De exemplu:

"dogs cats"~3

va returna toate cărțile care conțin în descriere cuvintele dogs și cats la distanță de cel mult 3 cuvinte unul de altul.

Operator precedență strică

În mod normal motorul nostru de căutare returnează cărțile ce conțin termenii căutați indiferent de ordinea în care apar aceștia în descrierea cărții. Pentru a stabili ordinea exactă în care trebuie să apară cuvintele căutate folosiți operatorul <<. De exemplu:

cats << dogs

va returna cărțile ce conțin în descriere cuvântul cats și apoi cuvântul dogs. Cuvintele căutate pot să apară oriunde în descrierea cărții atât timp cât ordinea este cea indicată.

Căutări complexe

Toți operatorii descriși mai sus pot fi combinați și grupați folosind paranteze pentru a creea căutări complexe. De exemplu următoarea expresie ar putea fi folosită pentru a găsi cărțile ce conțin termenii programming și asp și expresia exactă C# dar să NU conțină oricare dintre termenii perl sau php:

programming asp "C#" -(perl|php)

займ онлайн rusbankinfo.ru

5 thoughts on “Cum caut?”

  1. Pingback: Customer Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *