Cu un pas mai aproape de succes

“Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm.” Winston Churchill

Ce reprezintă, de fapt, succesul? O casă nouă? Un job de manager într-o companie multinaţională? O afacere profitabilă? Un copil nou? O familie la care ai visat de mult timp? Publicarea cărţii la care scrii de 3 ani?

Succesul este, de fapt, toate variantele de mai sus. Şi mult mai mult. Este o misiune dusă la bun sfârşit, obţinerea unui lucru la care visai sau pentru care ai muncit zi şi noapte.

Însă nu este întotdeauna atât de uşor să-l obţii. De câte ori ai pus pe hârtie traseul gândurilor tale iar când ai pornit la drum, ai întâmpinat obstacole? Nu-i nimic. Sunt multe cărţi gata să ne înveţe cum să le învingem şi cum să obţinem ceea ce ne dorim.

Probabil nu vom găsi cheia succesului în cărţi, nimeni nu o să ne ofere pe tavă rețeta succesului. Însă vom găsi sfaturi, păreri, experienţele altora – care ar putea să ne aducă cu un pas mai aproape de reuşită.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

1 thought on “Cu un pas mai aproape de succes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *