Cu și despre Storyscaping

Storyscape este o nouă metodă de marketing care aduce împreună puterea poveștilor și experiențele emoționante pentru a crea lumi captivante unde brandurile și consumatorii se întâlnesc. Această carte prezintă o nouă abordare pentru publicitate și marketing în era digitală, care implică folosirea poveștilor în realizarea unei experiențe emoționale și valoroase pentru consumatori, atât online cât și offline. Fiecare conexiune inspiră angajamentul cu o alta, astfel brandul devine parte din povestea clientului.

Prin storyscaping brandurile vor depăși reclamele simple, realizând o lume nouă în care povestea lor devine parte din povestea consumatorului.

Aici sunt create relații solide, dinamice între brand și consumator. Autorii Gaston Legorburu și Darren McColl explică modul în care marketerii și specialiștii în comunicare pot folosi această metodă în brandul lor. Filosofia, abordarea și aplicarea modelului storyscaping sunt explorate în profunzime.

“There is more power in starting your story from a little concept that we call the Organizing Idea, an idea that is an active expression meant to inspire experiences, not a brand statement.”

În plus, autorii analizează obiectivul brandului, comportamentul și nevoiele emoționale ale consumatorului, poziționarea produsului și aplicarea unui model de organizare a experienței clientului.Creează experiențe, legături și emoții!

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *