Cu lectura prin oraș

Weekendul acesta ne luăm cartea și plecăm cu ea în lume, să ne bată soarele și să bem ceai de ghimbir. Dacă vrei te luăm cu noi.Regula este să ai o carte frumoasă, mult spor la citit și chef de vizitat locuri în care nouă de place să citim în weekend.Iată aici 9 locuri(ceainării/cafenele/spații verzi) în care e posibil să ne întâlnim:

Lente
Lente
1. Lente & Cafea Te așteaptă pe strada  Arcului nr. 8, în zona Armenească și General Praporgescu nr. 31  în curtea cu piatră cubică dacă vrei să te gâdile vântul în păr sau în camerele aeriste și luminoase dacă vrei să citești în liniște deplină. 
Books Coffee Club
Books Coffee Club
2. Books Coffe Club Decorul simpatic te îmbie în Piața Romană, nr. 9. Accesibil, central, poate fi locul perfect pentru o lectură ușoară.3. C’Arthe Pe strada C.A Rosetti, nr. 38, ap 2. Acolo ajungi dimineața și mai pleci seara târziu, pentru că după o sesiune de citit te apucă pofta de o rundă de tango (în fiecare sâmbătă până la ora 22:30).
Grenadine
Grenadine
4.Terasa Grenadine Pentru o dimineață de sâmbătă în care îți dorești să mănânci și să citești ceva siropos, într-un spațiu elegant. (str. George Enescu nr. 23).5. Ceainăria Infinitea Îți pune la dispoziție o grădină superbă, care te face să te rupi de aglomerația orașului. Dacă alegi cartea potrivită s-ar putea să nu-ți mai dorești să pleci de acolo mult timp. Atmosfera de basm o găsești pe str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7.
Serendipity
Serendipity
6. Ceainăria Serendipity Se comandă un ceai de iasomie, apoi se citesc 2/3 capitole despre relaxarea prin artă. În jurul orei 11.00 se iese pe terasă unde are loc atelierul de artă, olărit, flori și haine, pentru a pune în aplicare ce am citit mai devreme. O zi plină de activități pe str. Str. Dumbrava Rosie nr. 12.7. Thomas Antiques Pentru cei care pot citi cu muzică clasică în surdină și sunt pasionați de antichități, locul din Strada Covaci nr. 19 este perfect pentru petrecerea unei zi frumoase de primăvară.
Green Hours
Green Hours
8. Cafe Boheme O liniște absolută, o terasă lejeră și o cafea tare bună, pe Căderea Bastiliei nr. 119. Green Hours Găzduiește piese de teatru, recitaluri de jazz și târguri de creație, dar terasa din Calea Victoriei nr. 120 îți poate oferi la fel de bine un spațiu ideal de citit. Dacă ești adeptul spațiilor verzi ține cont de locurile special amenajate pentru citit din parcuri sau cele mai liniștite! займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

4 thoughts on “Cu lectura prin oraș”

  1. Cititul prin oras/parc, stand pe o banca, la soare, o placere pe care si-o poate permite oricine(conditia este sa iti placa sa citesti). Cartile la care avem acces sunt din ce in ce mai bune, pacat sa nu fie citite.

  2. Ar fi frumos sa postati un astfel de “ghid” si pentru alte orase din tara, de exemplu: Iasi, Cluj, Brasov etc. In Iasi o experienta frumoasa poate fi cititul in Gradina Botanica, in Parcul Copou, in Sage Cafe sau pe malul Bahluiului 🙂

  3. Intr-adevar, ar fi fain sa completati articolul si cu locuri din alte orase; in Timisoara un loc relaxant e pe terasa D’Arc de pe malul Begai. Mie imi place sa citesc si in parcul Doja sau Regina Maria.

  4. Laura, Lidia mulțumim, aștetptam cu drag sugestiile voastre pentru locuri de citit din alte orașe, ne mai documentăm, ne mai plimbăm și mai facem un articolaș 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *