Creații de Halloween

“There is magic in the night when pumpkins glow by moonlight.”

Hello, October! Te primesc în casa mea, în amintirile și in visele mele. Ești binevenit cu soare, cu frunze ruginii, cu poteci de chihlimbar și adieri înmiresmate, cu ploi adormite, cu șușoteli între copaci, cu parfum de mere coapte și plăcintă de dovleac. Îmi place când îți intri în drepturi și când ești plin de grație. Îmi place când te regăsesc în cărți, când ești amintit în povești și-n filme. Ai tu un farmec aparte care îmi aduce aminte de copilărie. Doar tu ești cel care îmi aduce un strop de mister, spaimă și fantome în casă. Iar eu trebuie sa te primesc cum trebuie. Iar pe 31 o să îmi iau ”La Revedere” de la tine cu stil și farmec. Credeai că am uitat? Nu, știu că vine Halloween, o sărbătoare colorată, cu plăcinte, bomboane de tot soiul, decorații trăznite și înfricoșătoare, vrăjitoare, fantome, monștri și  nelipsitul Jack-o’- lantern.

1. ”Owl a glow”

  • Felinar rotund din hârtie, hârtie colorată, lipici, foarfeci, sfoară

Pentru moț, ai nevoie de o bucățică de hârtie împăturită evantai introdus puțin în felinar, cât să stea ridicat(v.poza). Decupează chipul bufniței și aripile și lipește-le pe felinar. Decupează gheruțele și fă 2 găuri la capete pentru a le băga pe sfoară. Agață felinarul de un corp de iluminat cu putere mică.

2. ”Scary witch”

Această vrăjitoare se face foarte ușor. Trebuie doar să tipărești forma vrăjitoarei, găsești poza aici, să o lipești pe un carton, să decupezi și să o asamblezi cu ajutorul unor clipsuri(v.poza). Fă o gaură în pălărie și leagă o sfoară pentru a agăța vrăjitoarea oriunde prin casă.

3. ”Vampire Balloon-Bat

  • 2 baloane negre, banda adezivă neagră, carton negru și alb, foarfeci, panglica neagră

Umflă două baloane negre, unul pentru corp, altul pentru cap. Cu banda adezivă unește-le la capete. Decupează urechi, ochi, aripi și dinți și lipește formele pe baloane cu bandă. Ca să agăți liliacul, leagă un capăt al unei panglici negre de locul unde se întâlnesc capul și corpul.

4. ”Spooky Ghosts”
  • Suport din sârmă în formă de cilindru, bandă adezivă, instalație de lumini(cea pentru brad este potrivită), twist ties(sârmulițele acelea mici izolate folosite pentru prinderea cablurilor, pungilor, etc), șosete, bețe groase, marker, cearceafuri mai vechi

Pentru a face o fantomă aranjează suportul din sârmă ca în poză. Pentru cap, folosește banda adezivă pentru a prinde capetele suportului în formă rotundă. Răspândește luminițele pe suport și prinde-le cu sârma subțire. Pentru fiecare braț, folosește șosete și prinde-le la capătul unui băț pe care îl așezi pe verticală. Desenează cu markerul ochii și gura fantomei și e gata. 5.  ”Halloween Dishes

  • căni și farfurii albe, markere subțiri(orice culoare), imaginație

Pe căni și farfurii se poate desena orice lucru legat de Halloween, de la pânză de păianjeni, la fantome, lilieci, monștri.BONUS: Nu trebuie sa lipsească dovleacul iluminat, cu multiplele sale fețe.“Silent phantoms of the nightIn their robes of ghostly white,They are always to be seenOn the night of Halloween.”

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

1 thought on “Creații de Halloween”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *