Neal Schaffer în România

Maximize Social Media for Professionals and  Businesses

Neal Schaffer este renumit la nivel international ca social media speaker, consultant, autor si creator al platformei de resurse in social media pentru afaceri ‘Maximise Your Social’.De asemenea, este profesor in cadrul ‘Rutgers University Mini Social Media MBA Programme’ si se afla in Top 5 social sales influencers si Top 50 social media influencers, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand.In calitate de autor, Neal Schaffer a devenit si mai cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: ‘Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success’ (Wiley).  Anterior, Neal a mai publicat alte doua carti despre social media, premiate si primite foarte bine de critici: ”Maximizing LinkedIn for Sales and Social Media Marketing” si “Windmill Networking: Maximizing LinkedIn.”Desi inca putin cunoscut in tara noastra, Neal a acceptat invitatia de a sustine un eveniment de 1 zi pentru antreprenorii si profesionistii romani in marketing, publicitate si social media. Eveniment – conferinta – seminar – training – ii putem spune in multe feluri… Important este continutul, iar acesta se prevede interesant, foarte util si de actualitate.Evenimentul “Maximize Social Media for Professionals & Businesses” va avea loc în Bucuresti, la Crystal Plaza Ballroom, pe 28 mai 2015 si cuprinde conferinta Maximizing Social Media for Professionals and Businesses, urmata de Workshopul intensiv: The Complete Social Media Marketing Workshop. Sunt asteptati cca 200 de marketeri, profesionisti social media, bloggeri si antreprenori online, cu totii avand insa acelasi obiectiv: sa afle cum pot maximiza efectele actiunilor pe care le desfasoara in social media, atat pentru business, cat si pentru dezvoltarea carierei.Prima parte a zilei, conferinta, se adreseaza mai mult leaderilor de business si aduce beneficii precum:

 • Vei lua pulsul schimbarilor continue in domeniul social media si iti va arata cum sa stai inaintea competitorilor tai
 • Vei invata care sunt cele mai bune practici la nivel global care te vor ajuta sa iti cresti ROI-ul generat din eforturile tale in social media
 • Vei afla unde anume sa iti concentrezi mai mult eforturile de social media in 2015
 • Vei invata din experientele panelistilor prezenti ce metode au functionat mai bine pentru ei pe piata din Romania, in social media

Dupa-amiaza, cu cele 4 ore de workshop, este destinata mai mult practicienilor ȋn marketing şi social media si  aduce urmatoarele beneficii:

 • Vei invata mai mult despre componentele esentiale ale unui social media marketing de success si vei intelege ce ai omis
 • Vei intelege mai bine paid social si cum sa il folosesti in avantajul tau, fara a iti mai face griji de schimbarile de algoritm ale News Feed.
 • Vei invata diferite modalitati prin care social media poate aduce beneficii intregii tale afaceri, in special va ajuta echipa de vanzari a companiei cum sa ar trebui sa foloseasca social media pentru a genera lead-uri.
 • Vei vedea cum social media iti va ajuta intreaga afacere – si cum sa transformi in avantajul companiei sustinerea pe care ti-o ofera angajatii pentru accelerarea procesului de transformare intr-un business cu adevarat social.

In cadrul workshop-ului, Neal va acoperi urmatoarele arii:

 • Social Content – Ce content rezoneaza mai bine in social media?
 • Social Voice – Compania ta are o ‘voce’ ce iti reprezinta brandul in social media? Ce ai spune de o ‘voce vizuala’ care sa te reprezinte cel mai bine pe retelele de socializare ca Pinterest sau Instagram?
 • Social SEO – Cum poti sa iti ajustezi contentul social care sa te ajute sa fii vazut in News Feed-ul retelelor de socializare?
 • Paid Social – Cele mai bune practici prin care sa obtii avantaj din optiunile platite ale principalelor retele de socializare.
 • Experimental Social – Campaniile sunt un bun exemplu de social experiential. Vei invata cum sa iti optimizezi prezenta in social media.
 • Social Media Strategy – Cum sa definesti, creezi, gestionezi si sa optimizezi strategia de social media.
 • Analyse Your Social – Cat de bine performezi in social media? Vei invata ce ai de masurat ca sa iti calculezi ROI-ul din social media.
 • Social Selling – Odata ce vei avea un puternic program de social media marketing pus la punct, vei da un avantaj echipei tale de vanzari, care ii va ajuta sa genereze mai multe lead-uri si astfel sa genereze mai multe vanzari din propriile retele unice de clienti si prospecti.
 • Employee Advocacy & Social Business – Din momentul in care vei avea un plan de social media pus la punct, vei invata cum intreaga companie poate sa se implice in planurile tale de social media si cum angajatii pot sustine planul tau – ca sa accelereze evolutia companiei tale catre o adevarata afacere sociala.

 Puteti achiziționa biletele aici:

Conferință

Conferință + Workshop

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *