Professional Contest

Cărțile de care ai nevoie pentru a fi mai bun în profesia taNe-ar plăcea să știm ce cărți  te ajută să fii mai bun în ceea ce faci, ce cărți ai citi sau te-ar interesa pentru viitor și pe care le-ai recomanda!  Fă-ți o listă de lectură din librăria noastră pe specificul profesiei tale, fie că ești make-up artist, medic, PR,  profesor, educator, bucătar, arhitect, sportiv, fotograf , artizan, bibliotecar, antreprenor, manager șamd.Lista poate fi generală, dar și specifică –  pentru un anumit proiect de exemplu.Alcătuiește cea mai „profesionistă”  listă,  apoi  fă puțin marketing și convinge-ți colegii și prietenii să o voteze.Premii 

  • Premiul  Cititor profesionist

Se va acorda autorului listei celei mai interesante și profesionist alcătuite, cu tag-uri relevante, descriere convingătoare, titluri interesante și sugestive.Premiul constă în cărțile din lista de lectură, în limita a 300 lei

  • Premiul Cel mai iubit cititor

Se va acorda pentru lista cea mai populară, respectiv cea care are cele mai multe Like-uri.Premiul constă în cărți și/sau DVD-uri în valoare de 300 lei.DurataConcursul are loc în perioada 23 martie – 13 aprilie, ora 23:59.Cum particip?1) Alegi cărțile și le adaugi în lista ta de lectură nou-nouță. Iată cum:Atenție! Trebuie să-i puneți listei tagul  concurspro ca să știm că participă la concurs!! Tagul poate fi adăugat și la o listă deja existentă.Trebuie să ai cont Books Express, dacă nu ai încă poți să-l faci în mai puțin de două minute aici:

http://www.books-express.ro/register.html

O dată logat, clic numele tău și apoi clic Express Lists

Creează o apoi o listă nouă. Dă-i o denumire, fă-o publică ca să poată fi votată și pune-i tagul concurspro să o putem identifica. Orice alte detalii, descriere și tag-uri i-ar prinde desigur foarte bine și îi oferă un avantaj competitiv!

Ca să-ți fie mai ușor, fă-o lista ta implicită

Și acum nu mai trebuie decât să-ți adaugi cărțile preferate în listă, cu ajutorul butonului “Adaugă în listă” și gata lista!

Dacă totul a mers bine și tagul de concurs a fost aplicat corect vei putea să vezi lista ta aici: Participanți Professional Contest.2) Convinge cât mai multă lume să voteze lista ta. Lista se votează prin intermediul butonului (Like) din pagina acesteia. Cei care vor să voteze pentru lista ta trebuie să aibă cont Facebook.Pentru a le spune prietenilor și cunoștințelor despre lista ta poți folosi iconițele de sharing atât din pagina de editare a listei cât și din pagina publică a listei.Prima listă cu cel mai mare număr de voturi (aka “Like”-uri Facebook) la ora 23:59, 13 aprilie, va fi declarată câștigătoarea premiului Cel mai iubit cititorPremiul Cititor profesionist se va acorda unei alte liste, considerată cea mai interesantă, relevantă și corect făcută.În orice moment veți putea să vedeți câte voturi are lista voastră chiar în pagina listei în dreptul butonului Like.Dacă vreți să știți cum stați față de ceilalți puteți să consultați pagina Participanți Professional Contest. Mult succes!FAQDe ce se votează prin intermediul butonului “Like” Facebook? Am ales această metodă de vot pentru a contoriza voturile cât se poate de transparent și pentru a limita posibilitățile de vot multiplu sau fraudă.Am uitat să pun tag-ul de concurs, ce pot să fac acum? Nu e absolut nici o problemă, poți să editezi lista și să-i adaugi tag-ul concurspro și va fi automat înscrisă în concurs.Ca să verifici că totul este ok vezi dacă lista ta apare aici: Participanți Professional ContestPot să particip cu mai multe liste?DA, dar nu se va acorda decât un singur premiu unei persoane. Trebuie să cumpăr sau să plătesc ceva ca să particip? NU, nu trebuie să cumperi sau să plătești nimic pentru a participa la concurs.Dacă o să câștig unul din premii va trebui să plătesc ceva?NU, nu va trebui să plătești nimic, inclusiv livrarea prin curier va fi asigurată de noi. Dacă totuși valoarea cărților din lista ta va depăși valoarea premiului atunci va trebui să renunți la o parte din cărți sau să achiți diferența, la alegerea ta.Pentru orice alte întrebări sau dacă ai nevoie de ajutor, vom fi bucuroși să te sprijinim, așa că nu ezita să ne contactezi!Notă: Concursul se adresează celor care nu au mai câștigat nici un premiu oferit de Books Express! Câștigătorii unor concursuri anterioare nu mai sunt luați în considerare în acest concurs.займ онлайн rusbankinfo.ru

7 thoughts on “Professional Contest”

  1. Sunt multe persoane cu conturi false de facebook.. nu este chiar atât de transparent votul.

  2. Din pacate este cam singura metoda de a se vota.Cam orice vot prin intermediul internetului risca sa “beneficieze” de asa ceva.Dar sunt sigur ca cei de la Books Express au metodele lor de a asigura conditii corecte de votare.Books Express sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului si nu fac compromisuri, mai ales pentru 300 de lei!Succes tuturor participantilor si lasand drobul de sare la o parte ne bucuram ca ne este oferita ocazia sa castigam niste carti!

  3. De ce naţi postat ultima parte, aceea fiind “Nota. Concursul se adresează celor care nu au mai câștigat nici un premiu oferit de Books Express! Câștigătorii unor concursuri anterioare nu mai sunt luați în considerare în acest concurs.” mai mare în pagină ??
    Unele persoane probabil nici nau sesizat nota respectiva tocmai pt că este scris prea mic

  4. O să ne dăm seama după genul de cărți de ‘hacking’ ‘be the best hacker on Facebook’ etc. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *