Concurs pentru iubitorii de Fantasy & SF

Dacă lumea în care trăim este doar o simulare, iar realitatea nu este cea pe care o experimentăm zi de zi? A trăi în cărțile preferate seamănă în acest caz cu tehnica literară numită poveste în poveste. Însă, oricât de fantastică ar fi povestea aceasta despre realitate, un lucru e cert: premiile noastre sunt palpabile și vor ajunge la doi iubitori de Fantasy & SF.În prezent avem șapte titluri, în viitor două dintre acestea vor ajunge la doi dintre participanți. Giveaway-ul se desfăşoară în perioada 3 – 8 septembrie. Câştigătorii vor fi anunţați luni 9 septembrie.

 Ce trebuie să faci? Completează formularul Rafflecopter de mai jos:1. LIKE & SHARE (vizibil public) pe wall-ul tău la cartea pe care doreşti să o primeşti. http://on.fb.me/1aRYHua (Singura condiție obligatorie pentru a intra în concurs.)2. Tweet despre acest concurs.3. Lasă un comentariu în care să ne spui care este autorul tău preferat de Fantasy / SF.4. Înscrie-te la newsletter.Succes!a Rafflecopter giveawayзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

16 thoughts on “Concurs pentru iubitorii de Fantasy & SF”

  1. In ultima vreme, R.A.Salvatore ar fi autorul meu preferat de Fantasy. Scrie foarte bine cand e vorba de carti usoare de aventura si actiune. Toata seria cu si despre Drizzt (pentru care Salvatore e cunoscut) sunt “light fantasy”, usor de citit, caractele sunt bine conturate (chit ca un pic uni-dimensionale), pline de actiune, momente comice si surprize.

  2. Eu am mai multi autori preferati precum Drew Karpyshyn, Richard A. Knnak, Christie Golden, J.R.R Tolkien, George R.R Martin.

  3. J.R.R. Tolkien stie sa’mi puna un zambet pe fata de fiecare data cand rasfoiesc paginile operelor sale.

  4. Autorul meu preferat de SF este Frank Herbert,iar pentru Fantasy e George R.R. Martin.Pur si simplu,nu pot sa aleg intre cei doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *