CONCURS – Încântat de ultimele cărți citite?

Vrem să aflăm părerea ta despre cărțile pe care le-ai cumpărat de la noi sau pe care le-ai citit!Considerăm că sunt de o mare importanță recomandările și opiniile cititorilor, iar noi apreciem împărtășirea acestora în comunitatea Books Express.Cu această ocazie, te invităm să iei parte la concursul nostru. Scrie cel puțin o recenzie în limba română la cărțile comandate pe site-ul nostru  sau pe care le-ai citi și poți câștiga prin tragere la sorți un voucher în valoare de 60 lei, pe care îl poți folosi la o comandă viitoare.Concursul se desfășoară în perioada 20 – 29 septembrie, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 30 septembrie. Vom anunța numele norocosului sau norocoasei chiar pe această pagină, în cursul zilei de 30 septembrie.

  1. Caută cartea pe site:

 2. Deschide pagina cărții, iar sub coperta cărții vei găsi butonul „Dă o notă”.  Imediat ce ai dat o notă, se va deschide o căsuță în care poți scrie recenzia.3. Asta e tot, ai scris recenzia în limba română și ai intrat în concurs.Alternativ poți căuta și în email-ul primit în urma livrării comenzii.Chiar dacă nu câștigi de data asta, vei acumula puncte express în contul tău :)Vei fi redirecționat către pagina produsului comandat, unde te rugăm să oferi comentarii și informații relevante, în limba română, legate de interesul, emoțiile sau ideile stârnite de cartea în cauză. :)Încercăm să punem la dispoziție cât mai multe informații cu putință, și lucrăm zi de zi la dobândirea unui conținut cât mai relevant pe site. Pe această cale dorim să mulțumim tuturor pentru contribuția voastră și așteptăm cu nerăbdare opiniile voastre! :)UPDATE: Felicitări, Andrei Joldos! Ai câștigat un voucher în valoare de 60 lei! Îți mulțumim frumos pentru recenzie și pentru părerea ta sinceră! Te vom contacta pentru a afla cum poți intra în posesia premiului. Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru participare și chiar dacă acest concurs s-a încheiat, așteptăm în continuare opiniile voastre legate de cărțile citite!#feteledelabooks   займ онлайн rusbankinfo.ru

4 thoughts on “CONCURS – Încântat de ultimele cărți citite?”

  1. Ouch @ “in limba romana”. Dar lasand asta la o parte, tin minte ca atunci cand am incercat sa copiez niste mici review-uri si aici, m-am trezit cu ele copiate as a wall of text, fara line/paragraph breaks (nah, nu reusesc sa-mi traduc gandurile nici pt. cateva randuri). Ati rezolvat problema asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *