Concurs Friendship Giveaway

Despre prietenie mulți autori au scris mii de pagini, noi am conceput un concurs dinamic, care să ne ajute să ne împrietenim mai bine. Astfel că Books Express te invită să iei parte la concursul “Friendship Giveaway” ce se desfășoară în perioada 14 – 21 iunie. Înscrierea se face prin formularul Rafflecopter de mai jos, iar câștigătorii (5 la număr) vor fi aleși prin random.org. Avem 5 premii constând în vouchere ce valorează 50 ron fiecare, acestea putând fi utilizate pentru cumpărături pe site-ul Books Express. La concurs poate participa oricine de pe teritoriul României.

                                              Condiții de participare:

Loghează-te utilizând contul de Facebook sau adresa ta de e-mail (vezi imaginea din stânga). Completează cerința obligatorie și parcurge apoi celelalte cerințe opționale pentru a aduna cât mai multe șanse în concurs. Pentru ca înscrierea să fie validă este suficient să îndeplinești condiția obligatorie – dă share pe Facebook concursului nostru. Share-ul nu se realizează automat atunci când dai “Enter”, ci trebuie să postezi manual linkul concursului pe pagina ta de Facebook (sau să dai share post-ului nostru de pe Facebook). Cu cât completezi apoi mai multe câmpuri, cu atât acumulezi mai multe șanse în concurs.

 

1. Dă SHARE (public) pe pagina ta de Facebook postării care anunță concursul (sau postează linkul acestui articol).

2 șanse – această condiție este obligatorie.

2. Dă LIKE (dacă nu ai dat deja) paginii Books Express
https://www.facebook.com/BooksExpress
1 șansă.

3. Dă LIKE (dacă nu ai dat deja) paginii Books-Express-pentru-copii
https://www.facebook.com/pages/Books-Express-pentru-copii/133004010044401
1 șansă.

4. Lasă într-un comentariu la acest post numele tău. Aceasta înseamnă că înainte să apeși pe butonul verde “I Commented” trebuie să realizezi această cerință. Nu este obligatoriu să o îndeplinești, dar dacă alegi să apeși butonul verde, asigură-te că nu ai uitat să îți lași numele complet într-un comentariu la acest post, pentru a nu fi descalificat.
5 șanse.

5. Urmărește-ne pe Twitter @books_express
1 șansă.

6. Trimite un tweet cu mesajul: “Pentru o minte ascuțită, citește, află mai mult! www.books-express.ro”
1 șansă.

 

• Mai multe acțiuni realizate zilnic aduc mai multe șanse de câștig.

• În afară de prima cerință care îți permite să întri în concurs, restul sunt opționale, însă îndeplinirea lor aduce cât mai multe șanse în concurs.

• Înainte de a fi anunțați pe data de 24 iunie, cei 5 câștigători vor fi verificați dacă într-adevăr au realizat acțiunile pentru care au primit puncte. Astfel că, pentru a nu fi descalificați, dragi participanți, nu trișați. 🙂

Vă dorim mult succes!

a Rafflecopter giveaway

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

31 thoughts on “Concurs Friendship Giveaway”

  1. Deja mi-am facut lista de cumparaturi. Fingers crossed!
    elena[dot]tataru28[at]gmail[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *