Concurs: Descoperă Amandina care ți se potrivește

Update: Numele câștigătoarei este Cezara Grama, tag-ul din fotografia cu Amandina Chef, din data de 8 iulie. Felicitări, Cezara! Mulțumim, Diana Ionescu pentru înscrierea în concurs a Cezarei!Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm cu drag și la concursurile noastre viitoare 🙂


 Urmărește postările noastre cu Amandina/ Biscuit (din albumul Amandina zilei), iar dacă desenul seamănă cu tine sau cu un prieten/ o prietenă pune un Tag.

La final poți câștiga cele mai interesante cărți și accesorii de la Books Express.

Dacă ai pus tag unui prieten/ unei prietene și acesta este câștigător, i-ați făcut implicit un cadou frumos!

Valoarea premiilor este de 200 de lei! Succes!

Toate ilustrațiile sunt realizate de Lia Raducanu, mulțumim!

Citește! Află mai mult.

Dacă angajații sau colaboratorii Books Express vor pune Tag-uri, acestea sunt doar de amuzament și în afara concursului.

Concursul se încheie în data de 25 Iulie, iar câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat în data de 26 Iulie.

Mult succes și spor la tag-uri!

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *