Concurs Breslo

Admirăm oamenii care pun pasiune în ceea ce fac și îi susținem pe cei care creează oferindu-le cărți pentru inspirație, pentru învățat tehnici noi și pentru relaxare. În secțiunea dedicată hobby-urilor și petrecerii timpului liber avem o mulțime de cărți de mărgelit, de cusut, de meșterit, de croit, de pictat, de decorat, de brodat, de aranjamente florale, chiar și de scrapbooking. Majoritatea sunt pline de proiecte interesante, tutoriale explicate pas cu pas, inclusiv de liste de materiale și de magazine de unde acestea pot fi procurate.De aceea și la sugestia Ioanei Malancu – despre care nu știam până de curând că este ea însăși Domnișoara Babacilu, premiile la concursul’Decorează-ți Iarna, cu Breslo‘  organizat de Breslo.ro,  vor consta și în cărți oferite de noi la alegerea voastră, în funcție de domeniul de interes.

Vă invităm cu drag să participați!

Dacă vă gândiți să vă transformați pasiunea în afacere, puteți afla lucruri foarte interesante de la autori cu experiență în domeniu și cunoștiințe de business: cum se structurează piața, cum să stabiliți prețul, care sunt canalele de vânzare sau comunicare dar și multe altele. De aceea puteți câștiga în plus un premiu special constând în două cărți celebre care să vă ajute să aveți succesul scontat.

Premiul Special Books Express

The Longer Long Tail de Chris Anderson: Chris Anderson a dezvoltat teoria Long Tail: Posibilitatea aproape nelimitată de alegere crează nevioi nelimitate din partea consumatorului, în cea mai mare parte datorită internetului.Este vorba și despre produsele unicat sau în serii mici. Un produs artizanal individual ar putea intra în marja de eroare a industriei de bijuterii sau a celei de îmbrăcăminte, totuși multe astfel de produse, care satisfac nevoi individualizate, foarte personale, luate împreună aduc venituri semnificative și reprezintă o cotă de piață de luat în calcul.Conform lui Anderson viitorul nu constă în hit-uri, în produse de serie mare, care îndeplinesc necesitățiile unei mase mari, ci în produse de nișă care vin în întâmpinarea unei cereri individualizate, specifice, restrânse. În această a doua ediție autorul examinează cum interesele de nișă se pot reuni într-o rețea globală, care stimulează inovația la o scară fără precedent.După ce v-ați documentat macroeconomic continuați cu:The Handmade Marketplace: Handmade-ul este la modă, piața vrea creativitate, de aceea există multe oportunități de vânzare profitabile care nu existau acum câțiva ani. Chiar dacă designul de cercei, haine, căni, accesorii, decorațiuni și câte și mai câte vă este mai familiar decât web designul, această carte clarifică și detaliază posibilitățile globale de vânzare ale obiectelor artizanale. În primul rând stabilți prețul pentru fiecare produs, nu prea scump și neapărat nu prea ieftin. Fie că este vorba de pernuțe, bijuterii din lut, papuci tricotați, ilustrații sau genți de pânză, Kari Chapin vă ajută să determinati costul bunurilor, competiția de pe piață cât și argumentele pro și contra vânzării en gros sau en detail. Urmează sfaturi de vânzare, distribuție și marketing, de aceea probabil editorii o numesc ‘sales and marketing bible for handicrafters’.Mulțumim Breslo:)

More Arts&Crafts Books:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

1 thought on “Concurs Breslo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *