Concepts in Oral Medicine de Rudolf Slavicek

Concepts in Oral MedicineRudolf Slavicek este continuarea mult așteptată a manualului “The Masticatory Organ” publicată în anul 2000. Această variantă actualizată conține peste 1500 de pagini, multe date și documentații privind tratamentul pacienților, dar și studii de caz din experiența Școlii Interdisciplinare de Stomatologie din Viena.

Cartea este împărțită în 3 volume:

Volumul 1. Tractio

Cuprinde informații privind structurile și conceptele care vizează tratamentul organului masticator disfuncțional. Fiecare capitol poate fi privit ca parte din cartea completă, însă la fel de bine poate fi considerat ca tratat științific individual.

Volumul 2. Concipio

Este o carte ilustrată cu scopul de a facilita percepția vizuală. Independent de volumul 1, cuprinde structurile și funcțiile organului masticator într-un mod aprofundat și rezumativ.

Volumul 3. Documentation

Acest volum prezintă clar documentațiile cazurilor de care s-a ocupat dr. Slavicek și echipa sa de-a lungul timpului.

slavicekRudolf Slavicek este poate cel mai cunoscut specialist modern în diagnosticul, tratamentul și terapia afecțiunilor stomatologice. A fost decanul Universității de Medicină Dentară din Viena și își desfășoară cercetarea în acest domeniu tot la Viena, unde se află și clinica pe care o conduce.
Cercetările sale sunt unice în lume și au stabilit standardul pentru foarte multe studii clinice în stomatologie.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Concepts in Oral Medicine de Rudolf Slavicek”

  1. Bună ziua, doamna Budacu! Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 569.72.76 și vă vom putea prelua comanda și completa datele dumneavoastră personale necesare pentru livrarea produsului. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *