Comentariul tău valorează 100 de lei!

Update:

Numele câștigătoarei este Diana Roman, comentariul cu numaăul 35! Felicitări, Diana! 🙂

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la concursurile noastre viitoare.


 

 

 

 

Concursul comentariile norocoase reîncepe!

Nouă ne place să comentăm, dar mai ales ne place sa fim comentați.

Și uite așa, astăzi dăm din nou startul comentariilor premiate.

Începând de acum şi până vinerea viitoare, aşteptăm opinii, sugestii şi experienţe legate de oricare articol publicat pe blogul Books-Express.

Condiţia este ca părerile voastre să fie relevante, iar interpretarea să fie una personală. Ne rezervăm dreptul de a valida doar comentariile care corespund condiţiilor de mai sus.

Premiul constă într-un voucher de 100 de lei, pe care îl poţi cheltui cum doreşti în librăria noastră online, alături sacoșa de pânză și semnele de carte Books Express.

Câştigătorul va fi anunţat în newsletterul de vineri (24.10) și pe pagina noastră de Facebook, prin tragere la sorţi, după ce va fi validat de redacţia Books-Express.

Vezi aici toate articolele din blog

 

Exemplu:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

4 thoughts on “Comentariul tău valorează 100 de lei!”

 1. Buna ziua tuturor!
  Cu toate ca intru destul de rar pe aici din lipsa de timp, astazi chiar ati reusit sa ma convingeti sa o fac. Asa ca, mai timid si cu emotie, ma simt ca la “prima intalnire”.
  Printre putinele pasiuni pe care le am (la un moment dat iti cam trece de toate) as putea spune ca literatura m-a acaparat ca un magnet. Nu as putea spune ca citesc non stop sau ca prefer un gen anume de literatura, dar orice inseamna carte pentru mine este ca un dar, ca un nou mod de viata, ca un altfel de inceput de drum.
  Cu ajutorul lecturii, “am calatorit” si am adunat foarte multe informatii, fotografii, amintiri (in cateva cuvinte am vazut o lume intreaga), am patruns in lumea artei, a picturilor, a istoriei, a gastronomiei, a medicinei…si pentru ca cercul sa fie complet nu lipsesc povestile de seara (cand ai copii cobori din nou in lumea lor plina de candoare si inocenta, de puritate si de iubire neprefacuta).
  Orice carte are o parte buna, care te modeleaza, iti sterge limita si o impinge mai sus, dar si una mai putin buna, atunci cand vezi coperta finala!
  …si ca o concluzie, decat sa imprumut carti, mai bine imprumut bani!

 2. Salutare, Books-Express! Cum sa incep, decat cu faptul ca vreu sa va felicit pentru ca sunteti probabil singurul site romanesc care vinde carti in alte limbi, cel putin in ce ma priveste pe mine, decat de voi stiu. Un alt avantaj care il aveti este acest blog, pe care oferiti detalii despre produsele dvs., nu multe site-uri o fac.. Singurul aspect pe care cred ca ar trebui sa-l imbunatatiti este afisarea produselor in pagina, unde ati putea sa faceti o asezare in stil tabel, care este mai populara pe site-urile de cumparaturi. Va doresc toate cele bune si sa auzim numai de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *