Coafuri și nuanțe în tendințe pentru toamnă-iarnă

Sezonul rece vine cu noi tendințe în ceea ce privesc tunsorile, coafurile și nuanțele de păr, comunicând într-un mod aparte despre limita dintre fragilitate și forță. Pentru toamnă-iarnă hair-stiliştii recomandă cozile de ponei, împletiturile și de asemenea, buclele rebele ce sunt un simbol al feminității. Pentru părul scurt sau mediu, tunsoarea bob este cea mai potrivită, fiind foarte populară și versatilă, permițând în același timp coafarea părului în foarte multe modalități. De asemenea, și bretonul își face simțită prezența în rândul tunsorilor favorite. În ceea ce privesc nuanțele de păr, specialiștii vin cu propuneri adaptate pentru fiecare culoare de păr.

Coada de ponei – o coafură ce poate fi purtată atât pe timp de zi, cât și pe timp de seara la un eveniment elegant, ce arată adorabil atât pe părul lung, cât și pe cel mediu. Observată în prezentările Ralph Lauren, Balmain, Prada sau Jason Wu, această coafură poate fi realizată în mai multe moduri. Astfel că, în funcție de preferințe poți opta pentru o coadă de ponei sofisticată și înaltă sau una lejeră purtată la baza cefei. Celebritățile adoră această coafură ce se potrivește tuturor. Pentru un plus de efect, utilizează o fâșie de păr pentru a ascunde elasticul și de asemenea, nu uita de accesoriile de păr, ce sunt în mare vogă sezonul acesta.

Coafuri împletite – fie că este vorba de cocul împletit sau de o coafură boho cu împletituri lejere, codițele împletite sau răsucite sunt apreciate de marele case de modă din lume, această coafură fiind prezentă la multe dintre prezentări. Împletiturile oferă posibilitatea de a utiliza imaginația pentru a realiza coafuri superbe, potrivite pentru orice vârstă.

Bucle rebele – părul lung este cu adevărat seducător, iar buclele rebele conferă o imagine jucăușă. Alături de bucle, specialiștii recomandă și coafurile cu volum de inspirație retro, realizate prin tapare. Carolina Herrera și Cynthiei Rowley susțin look-ul dramatic în mare vogă toamna aceasta.

Tunsoarea bob și bretonul – bobul poate fi drept, ondulat sau buclat, iar pentru părul lung sezonul acesta se poartă bobul fals. Asimetriile și bretonul se bucură de asemenea, de o mare popularitate. În funcție de fizionomie și textura părului, alegeți un breton potrivit. Modelele Calvin Klein s-au bucurat de un breton scurt și gros, ca cel al actriței din “Girl with a Dragon Tattoo”.

Pentru brunete și șatene – hair stiliștii recomandă nuanțele de păr în degrade și anume stilul ombre ce are un efect spectaculos: radăcinile mai închise se termină în tonuri de blond auriu, sau chiar roz și mov.

Pentru roșcate – specialiștii recomandă nuanțele naturale, ce se potrivesc cu nuanțele pieli.

Pentru blonde – cele mai în vogă nuanțe sunt cele luminoase, blondul cenușiu fiind vedeta sezonului. De asemenea, se poartă șuvițele colorate.

 

 

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *