Citește singur în engleză

  ‘Read it yourself‘ – Citește singur- este o serie de povești clasice simplificate, împărțite în patru niveluri de dificultate, care este în concordanță cu nivelul la are copilul dvs. se află în procesul de învățare. Pe măsură ce  a learning to read series of classic, traditional stories with four levels of difficulty to suit the stage your child is at with reading.Scrise într-un mod simplu pentru tineri cititori, aceștia câștigă încredere și abilități de citire pas cu pas, pe măsură ce trec de la un nivel la altul.Povești cunoscute și întâmplări captivante îi vor amuza pe copii și-i vor încuraja să progreseze și să treacă la următorul pas, devenind cititori siguri pe ei.Fiecare carte din seria Ladybird Read it yourself este structurată astfel încât să cuprindă multe cuvinte des folosite ce sunt foarte importante pentru cititorii începători. Acestea conțin de asemenea imagini frumoase pentru a-i atrage și a-i sprijini pe copii să înțeleagă mai bine ce citesc.La finalul fiecărei cărți se află un set de întrebări care să le fixeze cunoștințele și să le sporească gradul de înțelegere.

First Readers

Dacă  sunteți gata să faceți primii pași, începeți cu propoziții scurte, cuvinte uzuale și imagini explicite. Clic pentru mai mule detalii.

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *