Ciocolata si beneficiile ei

Ce este dulce, neagră, ne încântă papilele gustative și ne face fericiți? Păi nici nu ar trebui să fie foarte greu de ghicit. Vorbim, bineînțeles, despre ciocolată. Pe lângă faptul că este o plăcere vinovată și extrem de delicioasă, are o mulțime de beneficii. Și dacă vă faceți probleme legate de kg în plus nu este cazul să vă îngrijorați. Ciocolata se mănâncă în cantități mici, între mese, fără să faceți abuz pentru a vă păstra silueta. Citiți mai jos motivele pentru care ciocolata trebuie consumată, atât pentru a vă îndulci viața, cât și pentru stimularea creierului.

1. Ciocolata și viața amoroasă

Nu este nicio coincidență faptul că ciocolata este extrem de căutată de Ziua Îndrăgostiților și nu numai. Conform unui studiu realizat în 2006 femeile care consumă în mod regulat ciocolată își îmbunătățesc viața sexuală, având un efect afrodisiac puternic. Cine vrea să-și schimbe relația cu persoana iubită în bine, să aducă un strop de aventură și puțină sare și piper să mănânce ciocolată.

2. Ciocolata și efectele medicinale

Uzul terapeutic al ciocolatei a fost confirmat de către medici, acesta fiind un remediu pentru afecțiuni ca dizenteria, angină pectorală, indigestia, guta, hemoroizi, constipația, probleme respiratorii și dentare, boli ale ficatului și rinichilor. Consumul regulat, dar moderat al ciocolatei pot preveni aceste afecțiuni neplăcute și grave.

3. Ciocolata și inteligența

În urma unei evaluări realizate de cercetători, memoria verbală, atenția, imaginația, timpul de reacție, rezolvarea unor probleme s-au îmbunătățit după consumul unei ciocolate cu lapte sau neagră. Așadar, aprovizionați-vă frigiderul cu ciocolată în perioada de dinainte examenelor pentru a învăța mai bine.

4.Ciocolata și influența asupra cumpărăturilor

Doar simpla aromă a ciocolatei(deși nu este banală deloc) provoacă plăcere și schimbă comportamentul celor care intră într-un magazin. Aceștia stau mai mult și sunt mult mai interesați de produse. Astfel clienții examinează cu atenție diverse obiecte, sunt mai atenți la detalii și mult mai deschiși spre ceva nou. Dacă simțiți miros de ciocolată în magazin, plecați repede de acolo. Doar nu vreți să vă lăsați tot salariul la casă pentru niște nimicuri pe care le-ați văzut într-o altă lumină din cauza ciocolatei. Glumesc, bineînțeles. 😆

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *