Cine ar trebui să fie următorul Batman?

După ce Christian Bale a anunţat că nu va mai interpreta rolul lui Batman după “The Dark Knight Rises”, care se va lansa în vara viitoare, cine va fi cel care îi va lua locul? Vă prezentăm în continuare o listă de 5 candidaţi care considerăm că se pot ridica la înălţimea unui astfel de rol.

1. Ryan Gosling. A jucat în numeroase filme lansate numai anul trecut, cum ar fi “Drive” şi “The Ides of March.” În afara de “The Notebook” şi “Crazy Stupid Love,” a avut prea puţine preocupări pentru filmele importante ale studiourilor, fiind atras mai puţin de comercial şi mai mult de filmele independente, de artă.

2. Jake Gyllenhaal. Unul dintre cele mai mari nume de pe listă, el este un actor complet, ce a impresionat în toate filmele, de la “Brokeback” la “Zodiac”. Este frumos, mai puternic decât pare, poate aduce o simpatie credibilă unui personaj, care până la urmă este doar un tânăr condus de impulsuri întunecate. În plus, sora sa Maggie este deja membră a echipei Batman.

3. Josh Hartnett. Îl cunoaştem din cele mai bune roluri ale sale, cele din “Sin City” şi “Bunraku”. Era candidatul principal să îl joace pe Superman acum vreo zece ani, fiind unul dintre cei mai simpatici actori americani. Din păcate, nu a mai revenit niciodată la potenţialul de conducător pe care l-a avut în filme precum “Pearl Harbor” şi “Black Hawk Down”. 

4. Robert Pattinson. Normal că toţii fanii îl cunosc din seria “Twilight”, pe care, mărturisesc, nu am văzut-o şi nu ştiu aşadar dacă acest actor merită locul în această înşiruire. Prin urmare, suntem curioşi dacă, peste câţiva ani, când producătorii vor alege să scoată un nou Batman, Robert va mai avea aceeaşi anvergură.

5. Chris Pine. Îl cunoaştem cel mai bine din seria nouă a filmului “Star Trek” şi, de aceea, fiind continuatorul de succes al unei francize de succes, se consideră că ar putea trece şi la comanda alteia, precum seria Batman. Să vedem, e simpatic, sperăm să fie şi mai mult.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *