Christmas Cakes

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar cu cât frigul se instalează mai repede, cu atât gândul nostru se îndreaptă mai des către cea mai îndrăgită sărbătoare a anului. Și printre principalele preocupări care ne fac să simțim căldura Crăciunului se numără și pregătirea prăjiturilor cu ajutorul familiei, mai ales al celor mici.

Pentru a vă ajuta să alegeți cele mai delicioase și inspirate rețete pentru iarnă, v-am pregătit o serie de cărți care conțin rețete delicioase și ușor de realizat.

 Christmas Cooking

de Rebecca Gilpin

Christmas Cooking cuprinde rețete ușoare pentru biscuiți de Crăciun, prăjituri și dulciuri care pot fi date ca și cadou, pot fi agățate în bradul de Crăciun sau pur și simplu pot fi mâncate și savurate.

Conține numeroase idei de împachetare, inclusiv cutii de cadouri și etichete, dar și ilustrații fotografii care îți lasă gura apă.

De asemenea, sunt incluse rețete de sezon delicioase și idei variate de a-i ține pe copii ocupați în timpul săptămânilor de dinainte de Crăciun.

Puteți alege din rețete, precum trufe de ciocolată, stele de Crăciun sau șoricei ce cocos. Cuprinde și idei de împachetare pentru a transforma niște prăjituri delicioase în cadouri minunate de Crăciun.

Cristmas Cupcakes

de Anne Riggs

Dacă sunteți un bucătar novice și doriți să faceți ceva drăguț și deloc exagerat pentru a-l duce la o petrecere, de ce să nu răsfoiți capitolul Simple pentru a vă inspira?

Cuprinde peste 25 de rețete ușor de urmat pentru prăjituri de Crăciun delicioase și pline de imaginație.

Cartea are incluse exemple de prăjituri, precum turtă dulce, care oferă casei mireasma aromată și caldă a Crăciunului. De asemenea, mai pot fi întâlnite și idei pline de fantezie, cum ar fi prăjituri ornate cu mici cadouri sau stele de zahăr.

 

 

The Flour Pot Christmas Cookie Book

de Margie Greenberg și Abbey Greenberg

Una dintre amintirile de bază pe care oamenii le au referitor la sărbători este decorarea prăjiturilor: Moș Crăciun, reni, oameni de zăpadă, brazi de Crăciun și multe altele. Nimic nu reprezintă Crăciunul mai bine decât prăjiturile.

Creatori apreciați de prăjituri, Margie și Abbey Greenberg ne uimesc cu o nouă carte care, potrivit lui Al Roker: “Taste as good as they look”.

The Flour Pot Christmas Cookie Book cuprinde peste 40 de decorări care vor încânta copiii și vor înfrumuseța petrecerile de Crăciun. De asemenea, pot fi vizionate fotografii a tuturor prăjiturilor, o listă cu instrumentele de bază, rețete de prăjituri, colorare fondantă și instrucțiuni.

 

Christmas Cooking with Kids
Christmas Cooking With Kids

de Annie Rigg

În această carte, Annie Riggs a cuprins peste 50 de rețete din toată lumea – suficient de simple pentru copii cu vârsta sub 11 ani, astfel încât să primească minimul de ajutor de la părinți.

Little Treats and Gifts sunt pentru a le dărui prietenilor, profesorilor și familiei. Toți iubim o cutie plină de ciocolată de casă. Cum să intrăm mai bine în spiritul Crăciunului decât ajutându-i pe copii să își creeze propriile decorații?

Cartea îi ajută pe copii să pregătească gustări, prăjituri, mâncare pentru petreceri și decorațiuni pentru Crăciun. Este perfectă pentru copiii cu vârsta sub 11 ani.

Mai multe cărţi de cooking găsiţi pe http://www.books-express.ro/blog/100-heavenly-books-about-cooking/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *