Chocolate Crinkles

Colaboratoarea noastră, Ioana Ristea, reușește cu succes să se implice în cât mai multe activități creative și de asemenea să nu-și dezamăgească cititorii blogului său culinar: ”Mansarda cu bunătăți ”. Noi am găsit la ea în mansardă nenumărate bucate delicioase, însă ne-am gândit să împărtășim cu voi doar una dintre acestea (pe restul le descoperiți singuri), și anume Chocolate crinkles:

225 grame de ciocolatǎ amǎruie se rup în bucǎţi şi se pun la topit, la bain-marie, împreunǎ cu 50 de grame de unt.
200 grame de fǎinǎ se amestecǎ cu o jumǎtate pliculeţ de praf de copt. Ȋntr-un alt bol, se bat cu mixerul 2 ouǎ mari (sau trei mai mici) cu 5 linguri de zahǎr, sau dupǎ poftǎ. Se mixeazǎ pânǎ îşi dubleazǎ volumul şi curge greu de pe mixer.
Se adaugǎ o fiolǎ de esenţǎ de vanilie şi ciocolata topitǎ cu untul, apoi se încorporeazǎ fǎina câte puţin, pânǎ când totul este omogenizat perfect. Se acoperǎ cu folie alimentarǎ şi se dǎ la frigider minim 3 ore.
Cu o linguriţǎ se ia din aluat şi se formeazǎ biluţe, ceva mai mari ca o nucǎ, cu palmele reci. Eu îmi udam mâinile cam dupǎ 4 biluţe fǎcute. Dupǎ ce bilele-s gata, se mai dau o jumǎtate de orǎ la rece. Cu 10 minute înainte sǎ fie scoase, se încǎlzeşte cuptorul la 170 de grade.
Bilele se dau prin zahǎr pudrǎ şi se pun în tava acoperitǎ cu hârtie de copt. Se dau la cuptor 10-12 minute şi trebuie sǎ fie încǎ moi la mijloc când sunt scoase. Pe ale mele le-am scos dupǎ fix 10 minute. ”
Mai multe rețete ale Ioanei, găsiți aici: http://mansardacubunatati.blogspot.ro/

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *