Cesar Millan. The Dog Whisperer

 Cesar Millan este un trainer de câini mexican-american cunoscut mai ales pentru seria de televiziune „The Dog Whisperer”, care este în prezent la al 7-lea sezon și este difuzat în peste 80 de țări.Înainte de asta, Millan s-a concentrat pe reabilitarea câinilor agresivi și a fondat Dog Psychology Center în sudul Los Angeles-ului. Trainer-ul lucrează împreună cu numeroase celebrități, printre care se pot aminti Oprah Winfrey, Nicolas Cage, Will Smith și Vin Diesel.

  • Primele 3 cărți ale lui Millan, printre care Cesar’s Way, au devenit toate  New York Times Best Sellers. Cumulat s-au vândut peste două milioane de exemplare  în Statele Unite ale Americii. Acum acestea sunt disponibile în alte 14 țări.
  • În 2009 a lansat și o revistă lunară cu titlul „Cesar’s Way”.
  • Împreună cu Ilusión Millan, soția sa, el a format Cesar and Ilusión Millan Foundation, în prezent Millan Foundation.
  • Lucrează în colaborare cu Universitatea Yale pentru a crea un curriculum pentru copii bazat pe activitatea lui.

Cel mai important element al succesului în cadrul câinilor și în domeniul afacerilor a fost atribuită simțului personal al echilibrului, ceea ce New York Times numea “a sort of über-balanced mien.”
Cesar and Ilusion Millan with their son Andre
Cesar, Ilusion si Andre Millan Elle.com
Activitatea lui Cesar se axează pe abordarea unui câine cu “a calm-assertive energy”. El îi învață pe stăpâni să înțeleagă nevoile naturale și reacțiile câinilor. Millan stabilește ca priorități următoarele nevoi primare: exercițiul, disciplina și afecțiunea – în această ordine.Cu alte cuvinte, este responsabilitatea stăpânului să satisfacă nivelul energiei animalului prin exerciții fizice solicitante.  Tot stăpânul va elabora reguli de comunicare foarte clare, bariere și limite pentru comportamentul câinelui și bineînțeles va oferi afecțiune atunci când afecțiunea în sine poate readuce echilibrul.Potrivit lui Millan, o capcană în care pică mulți deținători de câini este că ofere prea multă afecțiune câinilor însoțită de foarte puțină disciplină și chiar de și mai puține exerciții fizice. займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *