Cele mai sexy personaje de desene animate

După apariţia filmului „Puss in Boots” la finalul anului trecut, ne-am adus aminte că nu este singurul film de animaţie care foloseşte o prezenţă „feminină” sexy. În acest film o avem pe Kitty Softpaws (vocea foarte sexy fiind a Salmei Hayak), care apăruse deja în franciza Shrek şi care joacă un rol hotărâtor şi în „Puss in Boots”. Iată alte câteva apariţii încântătoare feminine sau mascultine, care ne-au fermecat în filmele de animaţie.

1.-Archer. Deşi pompos, arogant şi nepoliticos, Archer – care a apărut în serialul cu acelaşi nume – avea un stil de neconfundat şi o anumită cantitate de charismă în preajma femeilor. Vocea sa a fost asigurată de H. Jon Benjamin.

2.-Jasmine şi Aladdin. Filmul clasic de la Disney din 1992 a dat viaţă uneia dintre cele mai frumoase cupluri animate de până acum. Prinţesa Jasmine şi Aladin au fascinat mult timp băieţii şi fetiţele, mai ales Prinţesa, cu bijuteriile sale faimoase. Vocile cuplului au fost Linda Larkin şi Scott Weinger.

3.-Jessica Rabbit. Fără îndoială, cea mai sexy dintre toate personajele de desene animate, Jessica Rabbit a dus rolul de soţie trofeu la un cu totul alt nivel. Kathleen Turner şi-a împrumutat vocea roşcatei, în timp ce producătorii au apelat la talentele muzicale ale lui Amy Irving pentru melodiile interpretate de ea. Filmul: comedia neagră din 1988 regizată de Robert Zemeckis, “Who Framed Roger Rabbit”.

4.-Leela. Fata din serialul “Futurama”, Leela, îi fură inima lui Fry cu inteligenţa ei rapidă şi cu frumuseţea, chiar dacă nu are decât un singur ochi. Katey Sagal a împrumutat vocea acestei răpitoare de inimi cu părut violet.

5.-Ariel şi Prinţul Eric. În ciuda celor mai bune intenţii ale Ursulei, Ariel pune pâna pe bărbatul ei – un personaj la fel de sexy, Prinţul Eric – în filmul Disney “The Little Mermaid”. Deşi ea nu poate vorbi decât aproximativ jumătate din film, Jodi Benson ne dăruieşte câteva filme memorabile, cum ar fi “Part of Your World”. Prinţul împrumută vocea de la Christopher Daniel Barnes.

6.-Lola Bunny. Bugs Bunny are o apariţie de zile mari împreună cu prietena sa, Lola Bunny, în filmul din 1996, “Space Jam”. Iepuraşul magic este la fel de atletic precum este ea de fermecătoare, vocea ei fiind susţinută de kath Soucie.

7.-Tinker Bell. Modelată după Marilyn Monroe, Tink a devenit o icoană a culturii pop prin propriile merite. Mica zână a ajuns la recunoaşterea mondială în vesiunea Disney a basmului “Peter Pan” din 1953 şi continuă să fie inscripţionată pe produsele din întreaga lume până în ziua de azi. În adaptarea din 1991 a lui Steven Spielberg, “Hook”, Tinker bell este interpretată de frumoasa Julia Roberts.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *