Cele mai îndrăgite cărți pentru copii ale acestui an

Reading togetherCele mai îndrăgite 20 de cărți pentru copii ale anului 2015, alese de cititorii de pe Goodreads în cadrul Premiilor Goodreads Choice Awards sunt:

Cărți ilustrate pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani (Picture Books): The Day the Crayons Came Home de Drew Daywalt, ”Winnie: The True Story of the Bear Who Inspired Winnie-the-Pooh” de Sally M. Walker, I Will Take a Nap! de Mo Willems, What Pet Should I Get? de Dr. Seuss, ”The Princess and the Pony” de Kate Beaton, Goodnight Already! de Jory John, If You Plant a Seed de Kadir Nelson, Red: A Crayon’s Story de Michael Hall, I Wish You More de Amy Krouse Rosenthal, ”Sidewalk Flowers” de JonArno Lawson, Wolfie the Bunny de Ame Dyckman, Mesmerized de Mara Rockliff, ”This Is Sadie” de Sara O’Leary, Last Stop on Market Street de Matt de la Pena, Your Baby’s First Word Will Be DADA de Jimmy Fallon, Interstellar Cinderella de Deborah Underwood, A Fine Dessert: Four Centuries, Four Families, One Delicious Treat de Emily Jenkins, Otter in Space de Sam Garton, Float de Daniel Miyares, ”Waiting” de Kevin Henkes.

Cărți pentru copii cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani (Middle Grade Books): The Sword of Summer de Rick Riordan, The Last Ever After de Soman Chainani, Beyond the Kingdoms de Chris Colfer, Serafina and the Black Cloak de Robert Beatt, George de Alex Gino, The Isle of the Lost de Melissa de la Cruz, ”A Handful of Stars” de Cynthia Lord, The Thing About Jellyfish de Ali Benjamin, ”The War that Saved My Life” de Kimberly Brubaker Bradley, Fish In A Tree de Lynda Mullaly Hunt, ”The Penderwicks in Spring” de Jeanne Birdsall, Goodbye Stranger de Rebecca Stead, Echo de Pam Munoz Ryan, Rogue Knight de Brandon Mull, The Marvels de Brian Selznick, The Honest Truth de Dan Gemeinhart, The Copper Gauntlet de Holly Black, The Evertree de Marie Lu, ”Crenshaw” de Katherine Applegate, The Hollow Boy de Jonathan Stroud.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *