Cele mai căutate staruri pe IMDb în 2011

Natalie Portman şi Mila Kunis, starurile din filmul “Black Swan”, câştigător a mai multe premii Oscar în acest an, sunt pe primele două locuri ale celor mai căutate staruri în 2011 al celui mai important site de filme din lume, International Movie Database (IMDb). Actriţele au dominat un top care i-a inclus, printre alţii, pe Johnny Depp, George Clooney şi Christian Bale, precum şi pe noile apariţii Jennifer Lawrence, Emma Stone şi Chris Hemsworth. Depp, care este pe locul trei în acest clasament, a fost pe primul loc al acestuia de şase ori în ultimii şapte ani.

IMDb este cea mai mare bază de date despre filme din lume, cu informaţii detaliate despre mai mult de 4 milioane de actori, care atrage mai mult de 110 milioane de vizitatori unici pe lună.

Primul loc pentru Portman a venit într-un an în care a câştigat primul său premiu Oscar (cea mai bună actriţă în “Black Swan”), a dat naştere unui fiu şi a jucat în trei filme – comedia romantică “No Strings Attached”, filmul medieval “Your Highness” şi adaptarea unui comics de către Kenneth Branagh, “Thor”. Kunis, care a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea sa din filmul lui Darren Aranofsky, a jucat împreună cu Justin Timberlake în “Friends with benfits” şi este un membru pe termen lung al comediei animate “Family Guy”.

Iată întregul top al celor mai căutate staruri pe IMDb pe anul 2011:

1. Natalie Portman

2. Mila Kunis

3. Johnny Depp

4. Emma Stone

5. Chris Hemsworth

6. Olivia Wilde

7. Jennifer Lawrence

8. George Clooney

9. Ryan Gosling

10. Christian Bale

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *