Cele mai bune momente Austin Powers

Sunt deja noua ani de cand personajul Austin Powers a aparut pe marele ecran. De curand, s-a anuntat ca Mike Myers (interpretul principal) este asteptat sa scrie, produca si sa interpreteze si a patra parte a francizei.

Suntem de pe acum curiosi daca aceasta noua parte va egala momentele memorabile din primele trei parti: Austin Powers: International Man of Mystery (1997), Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) and Austin Powers in Goldmember (2002).

Iata trei momente memorabile din cele trei filme:

1) Austin Powers dezbracat: inceputul tuturor celor trei filme au fost impresionante, dar in The Spy Who Shagged Me, un Mike Myers dezbracat este cu adevarat memorabil.

2) Austin Powers si alunita: In Goldmember, Myers si Foxxy Brown, interpretata de Beyonce, il intalneste pe Alunita-Mole (Fred Savage), iar incapacitatea lui Myers de a se opri in a spune “alunita” devine una dintre cele mai memorabile scene din cea de-a treia parte.

3) Dr. Evil “Zip It”: Mike Myers este un Austin Powers fenomenal, dar el il interpreteaza magistral si pe Dr. Evil. In The Spy Who Shagged Me, Myers are o scena memorabila cand Dr. Evil il face sa taca pe fiul sau (Seth Green) cu cateva tehnici parintesti destul de discutabile.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *