Cele mai bune 6 comedii cu adolescenţi pe care probabil nu le-ai văzut

Tuturor le place o comedie cu adolescenţi bună, dar mulţi dintre noi au văzut şi vorbit de atâtea ori de “The Breakfast Club” şi “Day Off” încât ne-am plictisit şi am dori ceva noi. Aşa că am pregătit pentru voi o listă de 6 comedii bune cu şi despre adolescenţi pe care este posibil să le fi ratat. Iată-le!

6. “Youth Revolt”. “Youth revolt” îl are în rolul principal pe Michael Cera şi a fost lansat în anul 2009, chiar atunci iubitorii de film se întrebau dacă Cera este tipul care joacă rolurile de adolescent în toate filmele. Deşi trailerul arata ca orice alt film cu adolescenţi, cei care au vazut comedia au descoperit că aceasta era mult mai întunecată decât arăta. Cera joacă aici rolul unui adolescent timid, Nick şi pe cel al alter ego-ului de încredere şi sociopat al acestuia Francois. Filmul combină efectiv umorul negru cu o poveste romantică dulce.

5.”Saved”. Dacă aţi lua toată drama şi situaţiile comice dintr-o comedie tipică de liceu, dar schimbi amplasarea într-o şcoală creştină, aţi fi “salvaţi”! Filmul o are în distribuţie pe Jena Malone în rolul lui Mary, o creştină devotată cu un la fel de devotat prieten. Ea îi oferă acestuia o partidă de sex în încercarea de a-l vindeca de homosexualitate şi sfârşeşte prin a fi însărcinată. De aici ea începe să se îndoiască de credinţa sa. Este un fel de “Mean Girls”, dar cu creştini înfocaţi în loc de Lindsay Lohan. “Saved!” a fost criticat atât pentru presupusa sa intenţie anticreştină, cât şi pentru faptul că nu a dus satira împotriva creştinismului până la capăt. Îl avem aici şi pe Macaulay Culkin în rolul unui puşti handicapat.

4.”Lucas”. “Lucas” este un film tipic al anilor ’80 încât cine îl priveşte astăzi riscă să aibă o dorinţă spontană să iasă şi să îşi cumpere haine ale modei acelor ani. Avem un copil vioi, cu sportivi care îl intimidează şi cu o fată care nu poate trece peste pasul de a fi „doar prieteni”. El încearcă să o impresioneze prin intrarea în echipa de fotbal american şi, deşi este rănit, curajul său îi determină pe colegii săi să îl privească cu alţi ochi. E o adevărată splendoare să îi privim aici pe Corey Haim, Winona Ryder şi Charlie Sheen în tinereţea lor.

3.-“Get Real”. În parte comedie, în parte dramă, “Get Real” oferă o schimbare în povestea romantică tipică de liceu prin realizarea unui film romantic gay. Şi este, în acelaşi timp, un film britanic. “Get Real” oferă mai multe scene amuzante, dar este în acelaşi timp o descriere dureroasă a unui licean, Steven, care este îndrăgostit de John, atletul vedetă al şcolii. Ei încep o relaţie, dar John, care are probleme în a-şi afirma deschis sexualitatea, refuză să admită public ceea ce simte. Steven învaţă o lecţie de viaţă valoroasă şi publicul învaţă despre dificultatea de a menţine o relaţie homosexuală în liceu.

2.-“Gregory’s Girl”. „Gregory’s Girl” este despre fotbal, iubire adolescentină şi ciudatul accent scoţian (dialectul este atât de puternic  încât voci diferite au dublat filmul la lansarea pe piaţa americană). Personajul principal se îndrăgosteşte de o fată care a intrat în echipa de fotbal al şcolii sale, dar pentru a-i câştiga iubirea el trebuie să concureze atât cu tot restul echipei, cât şi cu propria lui neputinţă. Mare parte din momentele amuzante vin din această incredibilă nepuţintă a lui Gregory, care face în mod garantat pe fiecare spectator să se simtă bine cu propria adolescenţă. În acelaşi timp însă, Gregory este un personaj fermecător şi foarte credibil.

1.-“Election”. “Election” este atât o comedie foarte bună, cât şi o satiră amuzantă a politicii americane. Filmul îi are în distribuţie pe Reese Witherspoon în rolul lui Tracy, o fată care doreşte să câştige campania electorală pentru preşedinţia elevilor din şcoala ei cu orice preţ, şi pe Matthew Broderick în rolul domnului McAllister, profesorul care îşi pune în gând să o oprească. Orice liceu din lume are o perfecţionistă precum Tracy şi toată lumea o urăşte. McAllister este atât de disperat să o oprească încât îşi pune cariera şi viaţa personală în joc, iar obsesia sa pentru un student într-o campanie electorală fără sens îl face pe acesta chiar ridicol. Acestea, precum şi faptul că niciunul dintre ceilalţi elevi nu se interesează cu adevărat de alegeri, determină să avem în faţă o excelentă premisă pentru o comedie reuşită, asemănătoare până la identitate cu campaniile electorale prezidenţiale din America.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *