Cele mai bune 5 roluri ale actriţei Zooey Deschanel

Poate părea că Zooey Deschanel este o necunoscută, dar este o actriţă cu un oarecare trecut în privinţa filmelor de pe marele ecran şi de televiziune, astfel încât cariera ei nu trebuie trecută neobservată. Deschanel, sora actriţei din serialul “Bones” Emily Deschanel, cu descendenţi francezi şi irlandezi, este nepoata lui Paul Deschanel, al 11-lea Preşedinte al Franţei. Iată cele mai importante filme din cariera ei.

1.-“(500) Days of Summer. Deschanel a jucat în această comedie romantică, împreună cu Joseph Gordon-Levitt, în rolul lui Summer Finn, secretara şefului lui Tom şi subiectul iubirii lui Tom. Filmul a fost apreciat de către critici la lansarea lui din 2009, mai ales din cauza interpretării deosebite a lui Deschanel şi a lui Gordon-Levitt. Deschanel a fost nominalizată la Satellite Award pentru cea mai bună actriţă într-o comedie sau musical.

2.-“Elf”. Deschanel a interpretat rolul lui Jovie în filmul din 2003 al lui Will Ferrell, care a fost regizat de Jon Favreau. Jovie, care îşi depăşeşte timiditatea până la finalul acestui film de Crăciun, se căsătoreşte cu Buddy (Farrell) şi vor avea împreună o fiică cu numele de Susie. Compania The Warner Bros. a câştigat mai mult de 170 de milioane de dolari la încasări pentru acest film.

3.-“Weeds”. Personajul lui Deschanel din al doilea şi al treilea sezon al comediei Showtime, Kat, a fost un personaj excentric, care a ajuns în Agrestic după ce s-a întâlnit cu Andy Botwin în Alaska. Motivul vizitei sale? A scris o carte şi are nevoie de el pentru a-şi da acordul pentru publicare ca o operă non-ficţională. Unul dintre băieţii Botwin, Shane, începe să se îndrăgostească de Kat. De asemenea, Deschanel a jucat un rol episodic şi în serialul de la Fox al surorii sale Emily, “Bones”, în 2009, în rolul lui Margaret Whitesell.

4.-“Almost Famous”. Deschanel a jucat rolul problematicei surori mai mari Anita Miller în filmul lui Cameron “Almost Famous”, care i-a avut în rolurile principale pe Patrick Fugit şi Kate Hudson. Filmul din anul 2000 poate fi considerat filmul de consacrare a lui Deschanel.

5.-Yes Man”. Comedia din 2008, cu Jim Carrey printre protagonişti, este unul dintre primele filme importante în care Deschanel în rolul principal. Personajul ei, Allison, o tânără care este şi vocalista formaţiei “Munchausen by Proxy”, dezvoltă o relaţie cu Carl (Carrey), un angajat la bancă. Filmul a generat impresii amestecate, dar este important că cel mai bun film al ei, “(500) Days of Summer” a urmat aproape imediat.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *