Cele mai bune 5 filme despre baseball

Care este cel mai bun film despre baseball? Odată cu lansarea de curând în SUA a filmului cu Brad Pitt Moneyball, despre care se spune că este unul dintre cele mai frumoase filme despre baseball făcute vreodată, este poate necesar să facem un clasament al celor mai bune filme din acest gen. Poate veţi fi de acord cu topul nostru, poate că nu. Aşteptăm părerile dvs.

5.-For Love for the Game. Un film cu Kevin Costner (de care vă veţi plictisi în acest top), dar care este prea realist pentru a fi considerat doar un film.

4.-Bull Durham. Kevin Costner în mod sigur iubeşte baseball-ul, iar în acest film este alături de o interpretare de excepţie a lui Tim Robbins şi Susan Sarandon.

3.-The Odd Couple. Puteţi considera că acest film nu îşi merită locul, din cauza faptului că baseball-ul apare foarte rar. Dar este, de asemenea, filmul în care Jack Lemmon şi Walter Matthau au un dublu rol perfect, iar momentul genial în relaţia dintre Felix şi Oscar este relevat în preajma terenului de baseball.

2.-The Natural. O poveste despre tinereţea pierdută şi răscumpărare, The Natural debordează de mirosul specific al stadionului de baseball şi sentimentele pe care le provoacă istoria acestui joc. Poţi vedea, de altfel, de la faţa locului, diferenţa dintre tânărul Roy Hobbs şi bătrânul Roy Hobbs.

1.-Field of Dreams. Prin acest film, nu fac altceva decât să mă dovedesc un fan al filmelor de baseball care îl au în centru pe Kevin Costner. Chiar aşa este, este actorul principal în câteva astfel de filme, probabil cele mai bune ale genului.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

2 thoughts on “Cele mai bune 5 filme despre baseball”

  1. Am vazut putine filme cu acest sport si de aceea sunt tentat sa zic tot Field of Dreams sau The Fan (ala cu De Niro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *