Cele mai bune 10 filme la încasări în SUA

“The Hunger Games” a ajuns în weekend-ul de lansare pe locul 3 în topul încasărilor în primul weekend în Statele Unite ale Americii, cu încasări totale estimate la 155 de milioane de dolari. În cele ce urmează, vă prezentăm acest top şi amănuntele privind încasările:

1.-“Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2”. Primul loc în topul încasărilor este un film britanic, care a determinat o adevărată nebunie în rândul francizelor din întreaga lume. A opta şi ultima parte a filmului cu vrăjitori copii a avut încasări de 169 de milioane în primul său weekend de la lansare.

2.-“The Dark Knight”. Interesanta parte din filmele cu Batman a avut încasări de 158 de milioane de dolari în 2008.

3.-“The Hunger Games”. Impresionatul film “The Hunger Games” a avut încasări de 155 de milioane de dolari, fiind primul film din top care nu face parte dintr-o franciză cunoscută (încă) care să înceapă cu încasări atât de mari.

4.-“Spider-Man 3”. Încasări de 151 de milioane de dolari în 2007.

5.-“Twilight New Moon”. Şi începe nebunia Twilight: New Moon a avut încasări de 143 de milioane de dolari în primul weekend, în 2009.

6.-“Twilight Breaking Dawn Part 1”. Iarna trecută, o altă parte din Twilight a făcut încasări de 138 de milioane de dolari.

7.-“Dead Man’s Chest”. În 2006, această parte din Piraţii din Caraibe („Pirates of the Caribbean”) a avut încasări de 136 de milioane de dolari.

8.-„Iron Man 2”  se situează pe locul 8 în acest top cu „doar” 128 de milioane de dolari încasări în weekend-ul de început.

9.-„ Deathly Hallows Part 1”. Penultimul Harry Potter se situează pe locul 9 cu încasări de 125 de milioane de dolari.

10.-“Shrek the Third”. Pe ultimul loc în top 10, se află o animaţie, care a avut încasări de 122 de milioane de dolari în 2007.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

1 thought on “Cele mai bune 10 filme la încasări în SUA”

  1. Clasamentul asta ma pune pe ganduri si incerc sa-i gasesc o explicatie.Ar putea fi una din urmatoarele:
    – in S.U.A. merg la cinema doar copiii si adolescentii;
    – americani de toate varstele merg la cinema, dar mintea lor e…mai copilaroasa (am zis sa ma exprim delicat);
    – realitatea dezamageste ata de tare, incat doar vrajitorii, vampirii si alte creaturi fanteziste mai pot incanta gusturile locuitorilor de peste ocean.
    Lista probabil poate continua, dar am asa o banuiala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *