Cele mai bine vândute cărți de modă

1. Ediție aniversară, realizată cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență a brandului. Îți permite să faci cunoștință cu cele mai interesante perechi de pantofi realizată de Louboutin. 

2. Carine Roitfeld a reunit în cartea sa toate fotografiile de modă pe care le-a coordonat, din anii ’90 până în zilele noastre.  

3. Include toate ținutele Dior haute-couture care îți taie respirația, fotografiate de Patrick Demarchelier. Este cea mai frumoasă carte pe care o poți așeza pe măsuța de cafea. 

4.  O excepțională colecție de imagini și articole publicate de Vogue în ultimii 80 de ani, prefață cărții fiind scrisă de Anna Wintour. 

5. O retrospectivă a celor mai bune articole și fotografii legate de modă și stil apărute în revista Another Magazine.  

6.  O carte uimitoare ce prezintă creațiile, spectacolele și locurile de inspirație ale lui McQueen. 

7.  Peste 300 de fotografii dinamice, ce trec prin toate creațiile lui Vivienne Westwood din 1970 până astăzi. 

8.  Descoperă designerii de succes ai viitorului. 

9.  Scott Schuman a adunat într-un singur loc fotografiile lui preferate de pe blogul personal, fotografii ale oamenilor care arată grozav în orice moment al zilei, ale modelelor și vedetelor din domeniul modei. 

10. Despre inovațiile modei și haute couture-ul care au marcat și influențat generații la rândul, oferindu-le inspirație lui Coco Chanel sau Mary Quant. 

Alte cărți de modă,stil, design vestimentar

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *