Cele mai aşteptate cărţi fantasy ale începutului de an

În primele două luni ale acestui an au fost publicate câteva dintre cele mai aşteptate cărţi high şi epic fantasy ale momentului, întâmpinate cu mult interes şi entuziasm de iubitorii genului fantasy. Printre noutăţile acestui an se numără şi volumele:Trigger Warning: Short Fictions and Disturbances de Neil Gaiman, o colecţie captivantă şi uimitoare de scurte povestiri horror, fantasy şi science fiction, în care maestrul genului fantasy, Neil Gaiman, străpunge vălul realităţii pentru a descoperi lumea enigmatică şi plină de umbre care se află dincolo de realitate.Trigger Warning: Short Fictions and Disturbances este a treia colecţie de scurte povestiri fantasy scrisă de Neil Gaiman. Prima colecţie, “Smoke and Mirrors“, a fost publicată în anul 1998, iar a doua colecţie, “Fragile Things“, a fost publicată în anul 2006.

The Autumn Republic de Brian McClellan este deznodământul trilogiei “The Powder Mage”, continuarea volumelor “Promise of Blood” şi “The Crimson Campaign“. Firefight de Brandon SandersonDupă succesul de care s-a bucurat bestsellerul “Steelheart“, primul volum din seria “Reckoners”, în ianuarie anul acesta a fost publicat al doilea volum din seria “Reckoners”, “Firefight“. Volumul trei din serie, “Calamity”, va fi publicat în ianuarie 2016. Half the World de Joe Abercrombie este volumul doi din seria “Shattered Sea”, continuarea volumului “Half a King“. Volumul trei din serie, “Half a War”, va fi publicat în iulie anul acesta. The Providence of Fire de Brian Staveley este volumul doi din seria “Chronicle of the Unhewn Throne”, continuarea volumului “The Emperor’s Blades“. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *