Cele mai apreciate romane de dragoste ale anului 2015

best romance books 2015

Spre bucuria iubitorilor de lectură, anul 2015 a fost extrem de bogat în apariții literare, care mai de care mai interesante și mai captivante. După ce am trecut în revistă cele mai bune cărți ale anului 2015 din categoriile ”Ficțiune & Nonficțiune”, ”Cărți pentru copii”, ”Cărți pentru adolescenți”, ”Fantasy, SF & Horror”, ”Mystery & Thriller” și ”Umor”, încheiem periplul printre aparițiile literare remarcabile ale anului trecut cu două topuri ale celor mai bune și mai vândute romane de dragoste ale anului 2015.

Conform topului realizat de cititorii de pe Goodreads pentru Premiile Goodreads Choice Awards, cele mai bune romane de dragoste ale anului 2015 sunt: ”Confess” de Colleen Hoover (35.264 voturi), ”Grey” (Fifty Shades, #4) de E. L. James (24.347 voturi), ”The Shadows” (Black Dagger Brotherhood, #13) de J. R. Ward (19.945 voturi), ”The Deal” de Elle Kennedy, ”Captivated by You” (Crossfire, #4) de Sylvia Day, ”Wicked” de Jennifer L. Armentrout, ”Ride Steady” (Chaos, #3) de Kristen Ashley, ”The Secret of Pembrooke Park” de Julie Klassen, ”Beautiful Redemption” (The Maddox Brothers, #2) de Jamie McGuire, ”Never Judge a Lady by Her Cover” (The Rules of Scoundrels, #4) de Sarah MacLean, ”The Liar” de Nora Roberts, ”The Law of Moses” de Amy Harmon, ”Souls Unfractured” (Hades Hangmen, #3) de Tillie Cole, ”Deep” (Stage Dive, #4) de Kylie Scott, ”Him” de Sarina Bowen, ”Hero” de Samantha Young, ”The Air He Breathes” de Brittainy C. Cherry, ”Hollywood Dirt” de Alessandra Torre, ”Thoughtful” de S. C. Stephens, ”Consolation” de Corinne Michaels.

Editorii site-ului Amazon au alcătuit o listă a celor mai bune romane de dragoste ale anului 2015. Conform acestora, cel mai bun roman de dragoste publicat anul trecut este ”The Bourbon Kings” de J. R. Ward. În ordinea numărului de exemplare vândute, cele 20 de romane de dragoste incluse de editorii Amazon în listă sunt: ”Grey” (Fifty Shades #4) de E. L. James, ”Secret Sisters” de Jayne Ann Krentz, ”Country” de Danielle Steel, ”Hard Love” (The Hacker #5) de Meredith Wild, ”The Bourbon Kings” de J. R. Ward, ”When a Scot Ties the Knot” (Castles Ever After #3) de Tessa Dare, ”Suddenly One Summer” (FBI/US Attorney #6) de Julie James, ”Only a Promise” (The Survivors’ Club #5) de Mary Balogh, ”Mad, Bad, and Dangerous in Plaid” (Scandalous Highlanders #3) de Suzanne Enoch, ”The Hotter You Burn” (The Original Heartbreakers #2) de Gena Showalter, ”This Heart of Mine” (Whiskey Creek #8) de Brenda Novak, ”Everything I Left Unsaid” de Molly O’Keefe, ”Second Chance Summer” de Jill Shalvis, ”The Trouble with Texas Cowboys” (Burnt Boot, Texas #2) de Carolyn Brown, ”All Played Out” (Rusk University #3) de Cora Carmack, ”Exposed” (Captive #2) de Brighton Walsh, ”Put Up Your Duke” (Dukes Behaving Badly #2) de Megan Frampton, ”Lady Be Good” (Rules for the Reckless #3) de Meredith Duran, ”A Dark Lure” de Loreth Anne White.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *