Cele 10 noutăți de luat în vacanță

Dintotdeauna mi-a plăcut să aleg cărțile pe care le iau cu mine în vacanță, unele chiar le-am pus deoparte pentru escapade. Am deprins această pasiune din copilărie, când pe lângă caietele cu teme luam în vacanțele la bunici și 2, 3 cărți din lista de lecturi obligatorii pe care le alegeam cu ceva timp înainte pentru ca mama să le achiziționeze de la librărie. Când ajungea cu ele acasă mă abțineam cu greu să le pun direct în rucsac fără să citesc câteva rânduri, însă așa era suspansul și bucuria mai mare atunci când le începeam în grădină sau pe câmp.Zilele acestea, uitându-mă peste aparițiile noi din ultimele săptămâni am descoperit cartea cea nouă a lui Sarah Winman, autoarea titlului When God Was a Rabbit. A Year of Marvellous are la bază povestea lui Marvellous Ways de 89 de ani, care a trăit aproape întreaga sa viață singură, pe un pârâu îndrepărtat din Cornwall. Acum își petrece timpul alături de un telescop neștiind ce așteaptă, dar fiind sigură că ceva o să se schimbe, iar când “schimbarea” apare o recunoaște imediat. Atât am citit din descrierea cărții deoarece îmi place să descopăr singură cum se continuă povestea, chiar de la cele mai mici detalii. Și mi-a fost de ajuns, m-a cucerit și sunt sigură că o să-mi placă, mai ales din experiența cu When God Was a Rabbit. Deci aceasta va fi una dintre cărțile mele de vacanță de anul acesta. 🙂Mai jos găsiți o listă cu alte 9 titluri apărute de curând și care sunt foarte potrivite pentru lista voastră de summer readings:

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Cele 10 noutăți de luat în vacanță”

  1. Și eu așteptam cu mare bucurie vacanța de vară pentru că aveam atâta timp pentru citit. Ce vremuri frumoase… Din lista de mai sus mă atrage Finding Audrey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *