Cel mai nou volum din seria Shopaholic de Sophie Kinsella

Astăzi a fost publicat romanul ”Shopaholic to the Rescue”, cel de-al optulea volum din seria Shopaholic scrisă de autoarea de origine britanică Sophie Kinsella, supranumită ”regina comediilor romantice” (The Queen of Romantic Comedy).

Seria Shopaholic este una dintre cele mai apreciate și populare serii de cărți chick-lit (sau comedii romantice, așa cum autoarea preferă să li se spună cărților sale), a fost tradusă în peste 35 de limbi, a devenit bestseller internațional și a fost contractată pentru a fi ecranizată. Primul film inspirat din primele două cărți ale seriei Shopaholic a fost lansat în februarie 2009, i-a avut ca protagoniști pe actorii Isla Fisher și Hugh Dancy și a înregistrat încasări de peste 108 milioane de dolari.

Seria Shopaholic a fost publicată între anii 1999 – 2015 și cuprinde până în prezent opt volume: ”Confessions of a Shopaholic/The Secret Dreamworld of a Shopaholic”, ”Shopaholic Abroad/Shopaholic Takes Manhattan”, ”Shopaholic Ties the Knot”, ”Shopaholic and Sister”, ”Shopaholic and Baby”, ”Mini Shopaholic”, ”Shopaholic to the Stars”, ”Shopaholic to the Rescue”.

Sophie Kinsella este un pseudonim al autoarei Madeleine Sophie Wickham. Primele șapte cărți din cariera autoarei au fost publicate cu numele real al acesteia, Madeleine Wickham, iar cărțile din seria Shopaholic și alte șapte cărți au fost publicate sub pseudonimul Sophie Kinsella. Cărțile autoarei, majoritatea bestselleruri, au fost traduse în peste 30 de limbi și s-au vândut în peste 36 de milioane de exemplare.

Seria Shopaholic

Alte cărți publicate sub pseudonimul Sophie Kinsella

Cărți publicate cu numele Madeleine Wickham

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *