Cei mai slabi “muzicieni deveniţi actori”

De-a lungul timpului, mai mulţi artişti şi-au încercat talentul şi în cinematografie. Deşi erau muzicieni de succes, cu piese ajunge pe primele locuri în topuri, au sperat că sunt la fel de buni şi în filme, dar s-au înşelat amarnic. Deşi topul nostru cuprinde şi filme de mare succes la public, criticii sunt aici cei care au hotărât: muzicieni de talent, actori extrem de slabi, filme care nu vor ajunge niciodată la statutul de capodopere.

1.-Vanilla Ice. Vanilla Ice nu a jucat decât într-un singur film, “Cool as Ice”. Acolo el interpretează un rebel iubitor de motociclete – cu o tunsoare amuzantă şi cu o garderobă de-a dreptul hidoasă – care este atras de o fată bună şi care îl salvează pe tatăl acesteia de o bandă de politişti corupţi. Ice a avut nenorocul să joace într-un film atât de prost (dar fanii rap-ului au altă părere), încât a fost finalul unei cariere care reprezintă o adevărată glumă proastă.

2.-Mick Jagger. Jagger a intrat direct în cinematografie, atunci când l-a interpretat pe infractorul Ned Kelly într-o prostuţ film biografic care nu a reuşit să convingă la niciun nivel. La aproape fiecare zece ani, el se simte obligat să repete acea eroare, în filme precum “The Man from Elysian Fieldssau într-un episod îngrozitor din “Fairy Tale Theater”. Cu toate acestea, distopia “Freejack” însăşi l-a propulsat pe locul doi în această listă. El joacă aici ca şi cum s-ar afla într-un concert continuu, ţipând fără să încerce să propunţe replicile prea inteligibil. Sigur, el are o super-armă, dar râdem prea tare pentru a ne simţi ameninţaţi de ea.

3.-Sting. Fostul Gordon Sumner se laudă că încearcă să caute mereu proiecte interesante care să i se potrivească personalităţii. Filmele sale nu ne dovedesc însă acest lucru, chiar dacă un rol secundar în “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” pare să fie excepţia. El are un rol foarte slab în “Dune”, regizat de David Lynch, dar excrabil în “The Bride”, unde rolul era promiţător, ca Dr. Frankenstein, într-un remake al clasicului “Bride of Frankenstein”. Doar câţiva actori păreau să fie atât de potriviţi unui rol, dar şi mai puţini s-au descurcat atât de dezastruos.

4.-Mariah Carey. Carey a crezut alături de alte colege vedete pop – precum Britney Spears şi Jessica Simpson – că fanii lor le vor urma oriunde, chiar dacă s-ar arunca de pe o stâncă cinematografică. Cu toate acestea, filmul său “Glitter” a adunat doar 5 milioane de dolari în cinematografe şi i-a adus şi premiul Zmeura de Aur pentru Cea mai proastă interpretare feminină în 2001.

5.-Elvis Presley. Îl iubim pe regele rock and roll şi, sincer, filmele sale sunt amuzante şi de multe ori romantice. Dar amuzant nu înseamnă în acelaşi timp bun, iar filmele sale chiar dacă mai plac oricărei generaţii nu vor fi considerate niciodată capodopere. Sunt 31 de titluri, majoritatea avându-l pe Elvis în rolul principal, şi nu este nicio capodoperă printre ele. Melodiile din filmele sale sunt încă murmurate, dar considerând valoarea lui Elvis în cultura muzicală mondială, era bine pentru el şi pentru noi să facă şi un rol la fel de valoros într-un film-cult.

Menţiune specială: Madonna. Madonna s-a situat întotdeauna între raiul şi iadul cinematografic. Dar pe cât de bune sunt unele dintre filmele sale, cele rele sunt într-adevăr îngrozitoare. Shanghai Surprise? Swept Away? Body of Evidence?

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *