Ce întrebare i-ai pune lui Neal Schaffer? Concurs

În pregătirea sosirii lui Neal Shaffer la București și a workshopului pe care îl va susține, vă invităm la un mic concurs.Plecați de la premisa că Neal Schaffer se află în Top 10 Lideri în Marketing.Iată în ce constă concursul: Spuneți-ne la ce întrebare ați vrea să vă răspundă Neal Schaffer, care ar putea să vă ajute în activitatea voastră profesională. Țineți cont că el este probabil cea mai avizată persoană din lume pentru a vă răspunde la întrebări de social media.De exemplu la mine o problemă legată de bugetul Facebook. Știm că aici se află foarte mulți dintre clienții și prospecții noștri, știm oarecum și cum să-i targetăm.Totuși de multe ori costul este prea mare pentru a ajunge la ei, mai ales că în ultimul timp Facebook afișează cu precădere ceea ce scriu prietenii noștri apropiați și mult mai puțin mesaje de la companii, fie și ele librării.M-ar ajuta să mă învețe cum pot găsi  echilibru și eficiență în campaniile Facebook. Îi vom pune această întrebare în cadrul conferinței și a workshop-ului de la București, cu siguranță.Care e întrebarea ta pentru Neal Schaffer?Premiul: cartea sa cu un autograf special pentru tine.Later edit. Prelungim cu o zi concursul, mai aveți timp pentru întrebări și acum. Suntem aici pentru a i le pune.Georgiana, premiul tău e asigurat!Succes! займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

8 thoughts on “Ce întrebare i-ai pune lui Neal Schaffer? Concurs”

  1. L-as intreba cum as putea promova in social media ( mai bine decat o fac acum) un blog cu specific literar.

  2. Ce mesaje ar treb postate pe facebook pentru a primi comenzi mai multe in loc de like-uri?
    Ajuta un blog sau diverse commenturidespre produse in decizia de cumparare a altor clienti?

  3. @Georgiana, trebuie să construiești un întreg sistem, cu alte cuvinte nu e simplu. Nu e suficient să pui pe Facebook link-uri, trebuie să creezi angajament. Revine azi la acest subiect cu mai multe detalii și eu le transmit.

  4. @Adrian, da, cu sigurnață ajută comentariile altor clienți. Revin de asemenea la prima întrebare cu ajutorul lui Neal.

  5. @Gorgiana “Narrow that gap between brand and friend.” Abordare personală, întrebările ajută foarte mult, axează-te pe forța vizuală. Nu uita că e vorba despre comunicare, dialog și nu monolog. Taco Bell de exemplu folosește niște exemple de genul “I am in a relationship with Taco Bell” pentru a fi perceput ca fiind mai apropiat, ca unul dintre prieteni.

  6. @Adrian la fel ai putea să te concentrezi pe comunicare, pe link-uri mai mult de cât pe poze. ȘI încearcă să obții datele fanilor tăi pentru a le putea folosi nișat în propriile campanii de e-mailing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *