Ce încape într-o cutie colorată?

În primul rând, un cadou minunat! 🙂

Unul dintre aspectele de care îmi place foarte mult să mă ocup în jobul meu este ambalarea cadourilor. În timpul sărbătorilor de iarnă, atunci când (vă imaginați!), sunt cele mai multe cadouri oferite, îmi place să îmi rezerv timp pentru această activitate și de multe ori mă relaxează și mă umple de energie pozitivă.  Toate detaliile, hârtia, fundele, cutiile și felicitările mă fascinează să le aleg și să le combin.

Cred că toată această experiență plăcută vine din faptul că îmi imaginez bucuria celui la care va ajunge cartea împachetată și din încântarea mea pentru rezultatul final. Chiar dacă de ceva timp avem și cutii colorate de ambalat, e adevărat că eu am rămas apropiată de hârtia de împachetat. Mi se pare mult mai personală și că reflectă mai mult din sentimentele celui care oferă.

Însă, cutiile colorate de la Buntbox sunt o alegere mai bună atunci când nu e vorba despre cărți în dar, ci mai ales despre surprize diverse, dulciuri, ceaiuri, accesorii sau articole vestimentare subțiri. Pentru cărțile variantă hardback (copertă cartonată) recomand cutiile Buntbox cu mare drag. Acestea sunt realizate din carton reciclat și se compun foarte ușor, fix ca în acest video. Culorile lor pot fi combinate după preferințe, chiar și în afara celor pe care le avem aici.

Un alt accesoriu inspirat pentru cadouri sunt felicitările potrivite, care păstrează mesajul vostru și îl duc mai departe timp de multe generații. Nu-i așa că mai aveți acasă felicitări din tinerețea părinților voștri? 🙂 Acum felicitările sunt mult mai personalizate și pot fi achiziționate într-un set cu mai multe exemplare pentru a fi sigur că nu rămâi niciodată fără, mai ales că pot fi ele însele o surpriză plăcută.

Mai multe idei creative de cadou*Cutiile pot fi comandate în limita stocului și a culorilor disponibile, dar pentru un număr mai mare de exemplare putem aduce la comandă orice culoare și model doriți.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *