Ce cărţi pui sub bradul de Crăciun în 2015?

Christmas_Banner1

Nu neapărat pentru alţii, ci chiar pentru tine; şi tu meriţi să fii răsfăţat, iar tu eşti cea mai în măsură persoană să facă asta, pentru simplul motiv că tu te cunoşti cel mai bine. În timpul anului, citeşti conştiincios cele mai noi apariţii, te relaxezi din când în când cu un clasic, ba chiar participi poate şi la un club de carte care se pricepe foarte bine în a-ţi lărgi orizonturile literare.

Dacă simţi că ai nevoie de ceva nou, încearcă să asculţi colinde începând… ei bine, chiar de astăzi sau uită-te la un film dintr-un gen care nu te pasionează, ba chiar găteşte, dacă nu faci asta mai niciodată. Ştiu că timpul e preţios, dar învăţăm o mulţime de lucruri atunci când ieşim din rutina confortabilă pe care ne-am creat-o de-a lungul anilor. Şi, mai ştii, poate chiar dobândeşti un prieten nou sau, şi mai bine, o aptitudine sau chiar un obicei nou şi sănătos! Informaţia teoretică e doar un bonus.

Cărţi? Avem şi cărţi: autobiografii trăsnite sau cărţi excentrice de popularizare, antologii de extrase din jurnale de călătorie şi volumul care te va învăţa cele 250 de nume pe care intelectualii iubesc să le plaseze mereu în conversaţiile lor.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *