Ce ai vrea să primești cadou?

De câte ori nu facem fiecare cadouri din obligație? Există câteva lucruri standard care se oferă de obicei: cravată, cosmetice, bluză etc. Mergem la diverse evenimente pentru că trebuie, mergem și la muncă pentru că trebuie. Dar poate încercăm – fac și eu acest exercițiu – ca în viața personală să nu ne mai punem limite.

Indiferent de natura cadoului, vă invit să vizitați  Christmas Boutiqe-ul nostru.

Dacă vă gândiți la ceva mai special, chiar  ciudat, aveți o idee de cadou pentru cineva, dați-ne un semn și încercăm să vă îndeplinim dorința… oricare ar fi ea, bine, aproape oricare. Pentru a da un exemplu, îmi amintesc că am adus acum ceva timp un exemplar din Interview With the Vampire, semnat chiar de Anne Rice. Sunt sigură că beneficiarul cadoului s-a bucurat și sper că bucuria lui a meritat efortul iubitei lui.

Am primit zilele acestea vești proaste și bune, lucru care m-a făcut – după ce m-am dezmeticit -să îmi doresc să mă bucur de ce am, de cei pe care îi iubesc și să încerc să nu mă ascund după deget prea des.

M-a tot gântit la ce zicea Steve Jobs, lucruri simple de altfel:  ‘Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.’

Sâmbătă seara nu am reușit să ieșim în oraș, deși chiar am încercat. Așa că rămas pe  acasă, am vorbit, am răsfoit cărți și am lenevit.  Eu și prietena mea arătam ca în imaginea din stânga sâmbătă seara și spiritul acesta ni-l dorim de sărbători, dar mai ales în fiecare zi de acum înainte.

Azi este ultima zi de participare la concursul Style Diary al Irinei, ‘Because books are the new black.’ zice ea 🙂  Nu-l ratați, dacă vă pasionează moda. Mai avem un concurs împreună cu Deco și Eco, puteti câștiga cartea ‘Squaqy Green‘. In newsletter primți cărți populare de data asta, totuși intrați și în raionul cu Reduceri

Pippa Middleton a scos si ea o carte la prestigioasa editură Penguin: Celebrate 

Mai multe noutăți și pe Facebook: Deutsche Bücher și Books Express

Am descoperit printre cărți si un ‘Sorgenfresserchen’, adică în limba germană – un mâncătoaraș de griji – pe care vi-l transmit aici. Trebuie să funcționeze!

Așadar ce vreți să primiți cadou și ce vreți să faceți cadou?

 

 

 

 

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

2 thoughts on “Ce ai vrea să primești cadou?”

  1. Am citit cu placere acest mic articol…mi-a atras in mod special atentia deoarece ati facut referire la cadouri si Craciun….ador Craciunul si ador sa fac cadouri!!:)
    Ceea ce imi doresc cadou va ramane nespus:) dar as dori sa fac cadou multe zambete celor din jur…prieteni, rude, colegi..se pare ca lumea uita din ce in ce mai mult sa zambeasca.

  2. Mi-as dori sa primesc drept cadou zambetele sincer si bucuria celor din jur si sa nu mai vad vreodata pe chipurile celor apropiati intiparita expresia de durere si de soc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *