Cath Kidston-flori și culoare

“I have an incredibly visual memory and can vividly recall all the colours and prints from my childhood home. I can still picture my bedroom with its pale blue walls and striped rosebud curtains, the overblown chintz in our playroom and the coloured formica worktops and gloss paint.”Pe 13 aprilie 2013 s-au sărbătorit 20 de ani de la întemeierea brandului Cath Kidston, cu un lanț de peste 100 de magazine în întreaga lume. Cine este întemeietoarea? Catherine Isabel Audrey Kidston se numește și  este un designer britanic și o strălucită femeie de afaceri. Compania ei “Cath Kidston” se axează pe vânzarea mobilierului pentru case și a diverselor bunuri. Toate acestea prezintă un model floral ce a devenit un trademark, recunoscut în toată lume.

“You have to be enterprising and innovate, as bad things happen. At the time I didn’t know what to do and thought this is a disaster, this is going to be the end.”

Cath s-a născut pe 6 noiembrie 1958 în Marylebone, Londra. Nu a avut o viaţă fericită, a fost supusă la grele încercări până să aibă succes pe partea profesională. . După ce a învins cancerul și-a deschis primul magazin în Londra, în 1994, în care vindea prosopele frumos brodate și piese de mobilier pictate în culori vii și jucăușe. Până în 2011 au fost deschise 41 de astfel de magazine în Marea Britanie, 2 în Irlanda,  11 în Japonia, 3 în Coreea de Sud, toate purtându-i numele și păstrând acel tipar înflorat care a consacrat-o.

Foarte multe lucruri au fost create în stilul ei, de la bijuterii până la haine și încălțăminte, de la draperii până la lenjerii, genți, veselă, papetărie. Există o gamă largă de produse extrem de frumos realizate, ce răspândesc un iz primăvăratec și nuanțat, toate purtând amprenta lui Cath.Aceasta este autoarea a numeroase cărți de handmade și sfaturi pentru amenajări interioare care invită cititorul să jongleze cu o multitudine de culori și materiale și să își creeze propria lume feerică la el acasă. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *