Cât de ușor adorm copiii?

Cu toţii ştim că micii manipulatori din viaţa părinţilor, copiii, sunt de fapt nişte fiinţe drăgălaşe, inteligente, pline de energie şi imaginaţie. Mi-au plăcut întotdeauna copiii, chiar dacă nu am recunoscut-o faţă de mulţi oameni. Mi-a plăcut să comunic cu ei, să-i provoc la discuţii şi să mă las fascinată de răspunsurile lor sincere şi neaşteptate.

Cartea este o proiecţie amuzantă în cuvinte şi imagini a vieţii de părinte. Exprimă torentul de sentimente prin care trece un părinte, de la iubire până la exasperare. Lectura este “încurajatoare” şi pentru cei care-şi doresc un copil. Doar aşa, ca să ştie ce-i aşteaptă, parţial.

“All the kids from daycare are in dreamland. The froggie has made his last leap. Hell no you can’t go to the bathroom. You know where you can go? The f**k to sleep.”

După ce am terminat de citit, mi-am dorit mai mult de la autor. Mai multe cuvinte, mai multe imagini. Mai multe scenarii prin care trec părinţii. Mai multe “inside jokes”, mai multe tips & tricks, mai multe întâmplări sau şiretlicuri de-ale copiilor.

Mi-a plăcut foarte mult perspectiva umoristică din care a privit lucrurile, deoarece cu toţii ştim că nu e uşor să fii părinte, chiar dacă nu avem toţi copii.

Go the f**k to sleep este o lectură uşoară şi amuzantă, recomandată părinţilor pentru descreţirea frunţilor şi ştergerea cearcănelor provocate de nesomn.

Ilustraţiile din carte poartă semnătura lui Ricardo Cortes.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *