Câștigă o lista întreagă de lecturi și bucurie :)

Concursul s-a finalizat astăzi. Numele câștigătoarei este Loredana Adriana M, care s-a înscris în concurs cu lista aceasta: http://bit.ly/1852IwR

Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru dragul față de lectură! 🙂 Vă așteptăm și la concursurile noastre viitoare.Comentariile duble au fost incluse la numărătoare doar o singură dată.


 Știți concursul de luna trecută referitor la lista de cărți pe care v-ați propus să le citiți anul acesta?Am fost foarte încântați de răspunsurile voastre și ne-am gândit la o altă idee de concurs. Astfel, chiar dacă o parte dintre voi nu v-ați gândit până acum la o listă anume de titluri pe care să le citiți, cred că este timpul să vă hotărâți la câteva. Nu de alta, dar aveți șansa de a o câștiga în întregime. 🙂 Până la urmă, nu e nevoie să te decizi la începutul anului și niciodată nu este prea târziu să treci pe hârtie (sau din taste) un număr exact de cărți pe care ai vrea să le parcurgi.Ce trebuie să faci:1. Să realizezi o listă express cu titlurile pe care dorești să le citești anul acesta. *Aici găsești toate informațiile despre listele express și cum să creezi una. Este foarte simplu și te va ajuta și pe viitor să îți organizezi listele de cărți.2. Să ne lași link-ul spre lista ta într-un comentariu la acest articol.De exemplu, lista mea arată astfel: http://www.books-express.ro/list/view/21531.htmlLista trebuie să conțină numele tău în titlu și nu uita să o faci publică.Cum faci o listă express: http://www.books-express.ro/blog/cum-faci-o-lista-express/Câștigătorul va fi ales prin random.org și va fi anunțat în data de 20 Februarie. :)Spor la alegeri și liste inspirate! *Premiul oferit  în limita a  600 de lei.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

90 thoughts on “Câștigă o lista întreagă de lecturi și bucurie :)”

  1. Treceți tot ce vă trece prin minte în listă, putem alege la final, dacă depășește suma. Nu e nevoie să vă străduiți să aibă o anumită valoare. Mulțumim mult pentru participare și entuziasm <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *