Cărțile zburătoare și Oscarul

The flying books of Mr. Morris Lessmore, a câștigat premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj la Oscarul de anul acesta. Personajul îl întruchipează pe actorul și regizorul american Buster Keaton, iar povestea este inspirată din Uraganul Katrina, lecturile copilăriei Vrăjitorul din Oz, Albă ca Zăpada și dragostea oamenilor pentru cărți.Filmul a fost produs de către compania Moonbot Studios și realizat de regizorii William Joyce și Brandon Olenburg, care au reușit să emoționeze juriul de la Academia Americană de Film.Morris Lessmore, este prototipul persoanei care își dedică viața cărților, iar în schimb primește o fascinantă imaginație și posibilitatea de a trăi în lumea acestora. Ideea de bază a filmului este aceea că lectura îmbunătățește nu doar imaginația ci îți dă ocazia să devii mai bogat spiritual prin intermediul culturii pe care o acumulezi. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Cărțile zburătoare și Oscarul”

  1. doamne am vazut acest short movie si e absolut incantator.merita din plin acest premiu.delicatetea si pasiunea sa pentru carti m-a cucerit definitiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *