Cărţile preferate ale actorilor din The Hunger Games

După prima ecranizare de succes, în prezent se filmează şi partea a doua din seria The Hunger Games. Actorii principali, tineri şi neliniştiţi, ne arată că le place să citească şi altceva decât scenariile filmelor în care joacă. Iată ce ne spune fiecare dintre ei despre cartea sau cărţile preferate:

Jennifer Lawrence (Katniss) este înnebunită după seria Harry Potter încât, până în prezent, a citit-o de două ori.

Josh Hutcherson (Peeta) recunoaşte că nu este un mare fan al lecturilor, însă a fost un student silitor şi a parcurs lecturile obligatorii din şcoală. Dintre acelea, favorita sa a rămas The Catcher in the Rye.

Elizabeth Banks (Effie) îşi aminteşte că-n adolescenţă citea cu plăcere seria Flowers in the Attic. La momentul respectiv nu-i era permis să parcurgă o astfel de lectură, însă asta nu a oprit-o din a citi cărţile.

Sam Claflin (Finnick) recunoaşte că preferă să joace sport sau să joace în filme în loc să citească. Singura carte (în afară de seria Hunger Games, desigur) pe care a citit-o a fost Lord of the Flies.

Jeffrey Wright (Beetee) îşi aminteşte cu plăcere de The Hardy Boys, carte pe care a citit-o în şcoala generală.

Willow Shields (Prim) iubeşte orice carte scrisă de John Green iar în prezent citeşte Divergent, o altă ficțiune-distopie.

Francis Lawrence (regizor) îşi aminteşte că-n copilărie iubea cărţile lui Roald Dahl, cele mai populare fiind “Charlie and the Chocolate Factory” şi “Fantastic Mr. Fox“.

Nina Jacobson (producător) este o mare fană a seriei Narnia, având norocul să fie implicată în ecranizarea cărților pe vremea când lucra la Disney.

Tu ce cărţi preferate ai?

Sursa: http://popwatch.ew.comзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *