Cărțile de colorat pentru adulți, noua formă de terapie

 _DSC0190-blog

Când a fost ultima oară când ai scotocit după creioanele colorate pe care le foloseai la școala? Dacă nu ai reușit să-ți folosești creativitatea pentru a colora ‘inside and outside the lines’, am găsit câteva dintre motivele pentru care vei găsi cărțile de colorat o idee foarte bună pentru următorul tău moment de tihnă.

Cărțile de colorat pentru adulți au devenit o formă de terapie recunoscută global, înregistrând o creștere în popularitate oferind oamenilor sentimentul copilăriei. Acestea ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și a vederii, reducerea anxietății, precum și eliminarea stresului și într-un mod similar cu meditația. Mulți oameni le consideră o alternativă potrivită pentru ‘screen time’, reducând tentația oferită de tehnologie.

Acestea ajută la dezvoltarea creativității dar și la înlocuirea găndurilor negative, mai ales pentru învățăceii din lumea expresiei personale în artă.

Cinci dintre cele mai populare cărți de colorat de pe rafturile noastre sunt:

Enchanted Forest: An Inky Quest & Colouring Book

enchanted-forestUnul dintre titlurile cunoscute ale Johannei Basford, ne introduce într-o aventura în tuș la umbra unei păduri fermecate pline de imagini încântătoare și mici detalii de vânat printre flori sălbatice, animale, pietre prețioase, chei și cufere.

Really Relaxing Colouring Book 6: Indian Summer

really-relaxing-colouring-book-6Pentru fanii cromaticii toropite de soarele indian, dar nu numai, această carte păstrează inspirația specifică henna și mendhi, totul în format ușor de colorat.

Really Relaxing Colouring Book 5: Flights of Fancy

really-relaxing-colouring-book-5O călătorie fascinantă pentru cei care știu că și zborul are culorile sale, pe aripi de păsări sau fluturi tropicali.

Daydreams Coloring Book

daydreams-coloring-bookVisători de pretutindeni, uniți-vă! Nuanțele pastelate sunt cele mai potrivite pentru a se regăsi printre florile delicate și portretele regale rupte dintr-o seară răcoroasă de iunie.

Harry Potter Colouring Book

harry-potter-colouring-bookHogwards abia așteaptă să-și deschidă porțile pentru un nou an plin de aventură, de data aceasta aceasta în format de colorat. Iar așteptarea pentru noul volum ‘Harry Potter and the Cursed Child‘ va fi mai ușor de îndurat alături de personajele favorite.

Între paginile cu imagini dichisite, un univers întreg se dezvăluie conturând adevărate grădini de poveste sau reînterpretând lumi deja consacrate, totul în așteptarea unei măini dibace și a unei seri liniștite care să umple spațiile albe cu viață. Pregătește o carafă cu limonadă, recuperează ascuțitoarea uitată, și bucură-te și tu de liniște și culoare.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *