Cărțile de colorat pentru adulți Game of Thrones și Outlander

Astăzi au fost publicate cărțile de colorat pentru adulți The Official A Game of Thrones Coloring Book și The Official Outlander Coloring Book, inspirate din seriile de mare succes internațional ”A Song of Ice and Fire” de George R. R. Martin și ”Outlander” de Diana Gabaldon.

Cărțile de colorat ”The Official A Game of Thrones Coloring Book” și ”The Official Outlander Coloring Book” conțin 45 de ilustrații alb-negru spectaculoase, inspirate de personajele, scenele și locațiile descrise de George R. R. Martin și Diana Gabaldon în paginile celebrelor lor serii. Ilustrațiile cărții de colorat Game of Thrones sunt realizate de renumiții ilustratori Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomic, Adam Stower și Levi Pinfold, iar ilustrațiile cărții de colorat Outlander sunt realizate de apreciații ilustratori Juan Alarcon, Yvonne Gilbert, Craig Phillips, Jon Proctor, Tomislav Tomic și Rebecca Zomchek.

Seria ”A Song of Ice and Fire este una dintre cele mai apreciate serii fantasy din toate timpurile, considerată o capodoperă a genului fantasy, a fost tradusă în peste 45 de limbi, s-a vândut în peste 60 de milioane de exemplare și a obținut mai multe premii, printre care și patru premii Locus și un premiu Hugo.

Seria ”A Song of Ice and Fire” va avea șapte volume, dintre care au fost publicate până în acest moment primele cinci: A Game of Thrones (1996), A Clash of Kings (1998), A Storm of Swords (2000), A Feast for Crows (2005), A Dance with Dragons (2011). Autorul scrie în prezent al șaselea volum, ”The Winds of Winter”, așteptat cu nerăbdare de cititorii din întreaga lume. Al șaptelea volum, deznodământul seriei, va fi intitulat ”A Dream of Spring”.

Seria ”A Song of Ice and Fire” a inspirat un serial de televiziune intitulat Game of Thrones, difuzat de HBO, care a fost lansat în anul 2011 și s-a bucurat de un succes răsunător, fiind distins cu 26 de Premii Emmy. Până în prezent, au fost difuzate primele cinci sezoane ale popularului serial, cel de-al șaselea sezon fiind în curs de filmare.

Seria Outlander, distinsă cu două premii RITA, este o combinație de istorie, dragoste, mister, aventură și fantasy, a fost tradusă în 34 de limbi, s-a vândut în peste 26 de milioane de exemplare și a inspirat serialul de televiziune Outlander, lansat anul trecut. Seria Outlander cuprinde opt volume: Outlander (1991), Dragonfly in Amber (1992), Voyager (1993), Drums of Autumn (1996), The Fiery Cross (2001), A Breath of Snow and Ashes (2005), An Echo in the Bone (2009), Written in My Own Heart’s Blood (2014).

Cărțile de colorat ”The Official A Game of Thrones Coloring Book” și ”The Official Outlander Coloring Book”

Seria A Song of Ice and Fire/A Game of Thrones

Seria Outlander

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *