Cărţi încântătoare cu adorabilii Minioni (Minions)

De curând, în ţara noastră au fost publicate patru cărticele fermecătoare, care îi au ca protagonişti pe simpaticii Minioni, celebrele personaje din filmul de animaţie Minions: Minionii – Povestea completă (Minions: The Junior Novel), Minionii – Cine-i şeful? (Minions: Who’s the Boss?), Minionii – Trăiască regele Bob! (Minions: Long Live King Bob!), Minionii – Drumul către Congresul Ticăloşilor (Minions: The Road to Villain-Con).
Minionii sunt creaturi mici şi galbene, extrem de drăgălaşe, simpatice, năstruşnice şi haioase, care au apărut prima oară ca personaje secundare în filmul de animaţie Despicable Me (2010), apoi în continuarea acestuia, Despicable Me 2 (2013), urmând ca anul acesta să fie protagoniştii propriului film, Minions.
Filmul Minions (Minionii), destinat atât copiilor, cât şi adulţilor, a fost lansat vara aceasta, s-a bucurat de un succes colosal şi a avut încasări de peste un miliard de dolari în întreaga lume, ocupând astfel locul 3 în topul filmelor de animaţie cu cele mai mari încasări din toate timpurile, după “Regatul de gheaţă” (Frozen) şi “Povestea jucăriilor 3” (Toy Story 3). De asemenea, filmul Minions a devenit cel de-al 23-lea film din istoria cinematografiei mondiale care a avut încasări de peste 1 miliard de dolari.
De când au apărut pe lume, Minionii au avut un singur scop: să-i servească pe cei mai mari ticăloşi din istorie. Însă, după ce şi-au omorât din greşeală toţi stăpânii, nemaiavând pe cine să slujească, Minionii au intrat în depresie. În speranţa că îşi vor găsi un nou stăpân care să-i conducă, micuţii pornesc într-o călătorie plină de peripeţii, în căutarea unui nou conducător malefic.
Adoraţi de milioane de oameni de toate vârstele din întreaga lume, Minionii au devenit un adevărat fenomen mondial şi au inspirat crearea a numeroase produse cu imaginea lor, precum jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte, diverse accesorii, cărţi, produse de papetărie şi rechizite şcolare, obiecte de bucătărie, obiecte de decor, huse de telefon, ornamente pentru bradul de Crăciun, etc.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *