Cărți de vacanță

Indiferent unde îți petreci vacanța trebuie să iei cu tine o carte ( sau mai multe), pentru a te relaxa complet, dar productiv. Astfel, poți alege dintr-o gamă variată de categorii și te poți orienta spre formatele audio dacă ți se par mai practice. Orice ai alege ține cont de sugestiile noastre și vei avea o vacanță minunată și relaxantă datorită lecturii.   

Apariții noi:

Mai multe apariții noi

Quick Reads:

 

Audio-Books:

 Mai multe cărți audio

Dezvoltare personală:

Mai multe cărți de dezvolatere personală 

Romance:

Mai multe romane de dragoste

Prietenii noștri recomandă:

[books:t:9780099469698,9780811216753, 9780571279982]

 S-ar putea să îți placă și:Escapade literareTu ce cărți ai ascultat?Pentru pasionații de navigațieFamily Travel Guides                   займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Cărți de vacanță”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *